Index / Eten drinken / 9 Delicious Manieren om te Have chocolade voor ontbijt

Share This Post

Eten drinken

9 Delicious Manieren om te Have chocolade voor ontbijt

Als je bent opgegroeid in een huishouden als de mijne, "voedzaam voordat delicious" was de wet van het land. Volwassenen weten wel beter, dat wel. Het leven is te kort, en soms alles wat je wilt is om je dag te beginnen in een gelukkige plek-- m

Advertisement

Als je bent opgegroeid in een huishouden als de mijne, "voedzaam voordat delicious" was de wet van het land. Volwassenen weten wel beter, dat wel. Het leven is te kort, en soms alles wat je wilt is om je dag te beginnen in een gelukkige plek-- minstens zo ver als je smaakpapillen betreft! Deze heerlijke ontbijt recepten moeten voldoen we chocoholics overal.

1. Chocolade Verglaasde Doughnuts

Een echte chocoholic kent deze angst goed-- een doos van diverse donuts wordt losgelaten op een algemene bevolkte en u bent niet de eerste persoon in de rij. Nooit worden geplakt met een knapperige oude cruller weer! Deze zelfgemaakte schoonheden bieden de perfecte vervoermiddel voor zo veel als chocoladeglans als uw hartje begeert.

Chocolade Verglaasde Doughnuts

2. Chocolate Scones

Scones zijn heel het ontbijt oxymoron. De beste scones zijn dichte maar ook licht, lief, maar ook savory-- is het een koekje of een gebakje? Uw smaakpapillen niet schelen! Begin de dag goed met dit lekkere snelle brood.

Chocolate Scones

3. Chocolade Croissants

Als je ooit heb gegeten croissants geknald uit kan, zal dit recept u verlossen. Ja, we zijn allemaal schuldig. Gelukkig hebben we allemaal een kans om te genieten van heerlijke zelfgemaakte versies van deze klassieke ontbijt gebak.

chocolade croissants

4. Chocolate Stout Muffins

Het is een universeel erkende waarheid, dat een enkel biertje rijk aan textuur en smaak moet in gebrek aan een ontbijt gebak. Maar serieus, er is iets heel magisch over het koppelen van tarwe met tarwe. (Ik daag je uit om een ​​pils drinken met uw volgende gist donut!) In het geval van chocolade, stouts doen het werk zeer mooi.

Chocolate Stout Muffins

5. Double Chocolate Banana Muffins

Ik ben toevallig een grote fan van de banaan / chocolade combo, dus dit recept zet me over de rand elke keer weer. De bananen maken dit een gezond ontbijt, toch? De chocolade chips kan optioneel zijn, maar niet in mijn wereld!

Double Chocolate Banana Muffins

6. Nutella Oor van de Olifant Gebakjes

Als je geluk hebt om toegang tot een authentieke Franse patisserie hebben, goed voor je. Zo niet, dan is er nog hoop. Bij regelmatige brood gewoon niet knippen, en je verlangen naar dat licht en schilferige, gekarameliseerd korst die alleen afkomstig is van het mengen klodders vet met bloem (en suiker), dit recept is voor jou. God zegene boter. En de Fransen.

Oor van de Olifant Gebakjes

7. Ontbijt Koekjes met Coconut & Cacao Bonen

Ik wil graag een moment nemen om de cacao penpunt te bespreken. Deze volledig gedroogd en geroosterde stukjes van de cacao zaad is waar alle cacao vaste stoffen en boters worden gewonnen. Met andere woorden, ze zijn net als de oneindige singulariteit voordat de chocolade grote Bang-- en ze zijn heerlijk. Niet zo zoet als verwerkte chocolade, penpunten zijn een must-proberen voor iedereen die echt inzetten voor cacao, de smaak en de voordelen voor de gezondheid daarin. Meestal kunt u ze op meer gespecialiseerde supermarkten en markten.

Ontbijt Koekjes met Coconut & Cacao Bonen

8. Chocolate Chip Cinnamon broodpudding

Alles met brood, boter en room kan worden omgezet in een smakelijke ontbijt-- en dit makkelijk broodpudding is geen uitzondering. Naast sinds wanneer begint de dag met dessert een slechte zaak?

Cinnamon broodpudding

9. Chocolade Protein Oats

Als je 's ochtends gehaast en je bent op zoek naar iets om de avond voor te bereiden, deze haver zijn voor u! Laten zitten 's nachts laat alle haver genieten van de cacao glorie. Het is een perfect alternatief voor havermout bars en al te zoet, verwerkt gebak.

Chocolade Protein Haver

Share This Post