Index / Wensen en Feesten / 80ste Verjaardag Ideeën voor Vrouwen

Share This Post

Wensen en Feesten

80ste Verjaardag Ideeën voor Vrouwen

Het plannen van een verjaardagsfeestje voor een vrouw op de vooravond van 80 is anders dan de planning voor de meeste een andere partij. Deze mijlpaal verjaardag is echt een bijzondere, zowel voor de dame van de dag en haar familie. Of het nu het vie

AdvertisementHet plannen van een verjaardagsfeestje voor een vrouw op de vooravond van 80 is anders dan de planning voor de meeste een andere partij. Deze mijlpaal verjaardag is echt een bijzondere, zowel voor de dame van de dag en haar familie. Of het nu het vieren van een groot feest voor de Honoree of een rustige familie bij elkaar te krijgen, houden haar schema en gevoeligheden in het achterhoofd, zodat ze zichzelf niet uit komt moe.

Plan een partij

Schik een feest voor familie van de 80-jarige vrouw en vrienden. De partij kan zo informeel een afternoon tea of ​​zo glamoureus als een sit-down diner partij. Wat belangrijk is, is dat de mensen er mensen zijn die het meest in haar leven toe. Versier de zaal in de favoriete kleur van honoree en het huren van een lokale band of orkest naar nummers van haar tijd te spelen. Aanvraag kinderen en kleinkinderen van het feestvarken aan een paar regels over hun geliefde oudste zeggen. Als ze er naar toe, vraag de Honoree om een ​​korte toespraak houden, als goed.

Familie-uitje

Een partij hoeft niet groot zinvol te zijn. In sommige gevallen kan een rustige familiefeest voorkeur. Informeren familieleden op voorhand, zodat ze reizen plannen kunnen maken en hun schema's te wissen. De viering kan komen als een familie picknick, een bezoek aan een park, of een diner thuis of in een bijzonder restaurant. Huur een professionele fotograaf om foto's van de verjaardag Honoree en de familie. Frame van de foto's en leveren of mail ze naar haar kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen aan herinneringen aan de dag te bewaren.

Verjaardag bezoek met vrienden

Verras de jarige meisje in de ochtend door te komen op haar deur met een doos van foto's, klassieke films, eetbare lekkernijen en andere items ze kunnen genieten. Als de 80-jarige het leven in het huis van een oude mensen, de hoogte van het beheer van tevoren, zodat u weet haar timings en werken om hen heen. Breng de dag die aan haar, het bekijken van oude familiefoto's en foto's, koken en luister naar haar halen herinneringen op over haar verleden. Zorg ervoor dat je een taart te brengen, en nodigen andere oude mensen, een van haar vrienden, en de zusters van haar verdieping naar de viering te sluiten toen ze blaast haar kaarsjes. De oudere dame zal genieten van de aandacht en moeite die u besteed het maken van de dag speciaal voor haar.

Giften van de verjaardag

Vraag het aan de 80-jarige de familie bij te dragen aan een enkele zinvolle aanwezig op haar verjaardag. Dit ontlast haar van de vermoeiende taak van het uitpakken van vele geschenken, en geeft haar iets wat ze zou echt nodig hebben. Ideeën zijn onder andere het verzenden van haar op een leeftijdsgebonden vakantie, het geven van haar comfortabele fauteuil, het inhuren van haar een full-time verpleegkundige of het geven van haar een kortingskaart voor een lokale supermarkt als ze woont op een vast inkomen.

Share This Post