Index / Eten drinken / 8 redenen om Give Into Your Peanut Butter Cravings

Share This Post

Eten drinken

8 redenen om Give Into Your Peanut Butter Cravings

Hunkeren naar voedsel zijn geen grap. Wanhopig willen om iets te eten kan ongelooflijk storend zijn, maar het kan ook je lichaam de manier om te zeggen dat je niet het krijgen van de voedingsstoffen die je nodig hebt. Neem een ​​hang naar pindakaas:

Advertisement

Hunkeren naar voedsel zijn geen grap. Wanhopig willen om iets te eten kan ongelooflijk storend zijn, maar het kan ook je lichaam de manier om te zeggen dat je niet het krijgen van de voedingsstoffen die je nodig hebt. Neem een ​​hang naar pindakaas: als iedereen om je heen begint een partij zoals een potje van de knapperige, romige, zoute goedheid kijken, is het misschien tijd om de behandeling te hebben. En zo blijkt, de eiwitten, vezels, vitaminen en mineralen in pindakaas betekent dat een aflaat hoeft niet zo slecht zijn. De volgende keer dat je jeuk voor deze geliefde voedsel, niet net pak een lepel - deze recepten zijn veel meer voldoening.

Ga Noten voor Peanut Butter Cookies

Verwen uw verlangen in een klap als je deze vier-ingrediënt, glutenvrije koekjes te maken. Eenvoudige, klassieke pindakaaskoekjes ook goed te bevriezen, zodat u altijd bij de hand hebben wat wanneer je maar wilt.

Salty Voldoet Sweet in deze Peanut Butter Cups

Elke minuut telt wanneer u een onverzadigbare behoefte aan iets lekkers. Wanneer u niet langer kan wachten, kiezen voor deze zoute en zoete pindakaas chocolate chip krakeling cups, waarvan één kwijlen-waardig gebakken goed te maken in een handomdraai. Deel ze met vrienden, of hamsteren ze allemaal voor jezelf.

Peanut Butter Ballen voor als je op de Run

Wat is een perfecte on-the-go snack? Pindakaas, natuurlijk. Deze no-bakken chocolade pindakaas ballen zijn bedekt met chocolade en hemelse. Bonus: een partij kan vooruit worden gemaakt, voor het geval je bent in voor een bijzonder drukke dag.

Chill Out With Peanut Butter Ice Cream

Haal je fix in de coolste manier mogelijk met een all-natuurlijke ijs. Dit recept bevat een aantal van de beste dingen in de wereld: pindakaas, kokosmelk en chocolade. Wie kan nee tegen zeggen?

Peanut Butter Brownies die naar de Next Level

Terwijl de gewone brownies zijn een prachtige dessert, deze brownies nemen slissend verrukkingen naar nieuwe hoogten. Waarom vraag je dat? Omdat de pindakaas harmonieert met klassieke chocolade om de ultieme gerecht te maken.

Amuse uw smaakpapillen met deze Light Peanut Butter Mousse

Als u op zoek bent naar een lichte traktatie, laat mousse zijn uw muze. Deze eenvoudige drie-ingrediënt recept geeft uw favoriete smaak een decadent en luchtige afwerking, en het zal net wat je nodig hebt op een warme dag.

Peanut Butter Bars die werken voor alle gelegenheden

Schakel de oven, omdat je niet het zal nodig hebben voor deze geweldige traktatie. Ben de bespreking van de bak verkoop, een informeel diner of zomer block party als je onthullen knapperige pindakaas bars. Zorg er wel voor om een ​​stuk te krijgen voor jezelf!

Peanut Butter Fudge Dat is veel makkelijker dan Pie

Wie zei desserts ingewikkeld hoeft te zijn? Deze drie-ingrediënt pindakaas toffees is zo simpel als ABC, en kost veel minder tijd om te maken dan PIE. Klop dit samen voor een publiek, en geniet van een gedeelde tevredenheid.

Share This Post