Index / Wensen en Feesten / 7 Zorgeloze Manieren om Store Uw Kerstversiering

Share This Post

Wensen en Feesten

7 Zorgeloze Manieren om Store Uw Kerstversiering

Het is de jaarlijkse vakantie decoreren hoofdpijn: het ontrafelen van de lichten en slingers, het sorteren van beschadigde ornamenten, geruzie het inpakpapier. Ugh. Nou ja, niet meer! Het gedoe eindigt dit seizoen als je eenmaal alles te organiseren

Advertisement

Het is de jaarlijkse vakantie decoreren hoofdpijn: het ontrafelen van de lichten en slingers, het sorteren van beschadigde ornamenten, geruzie het inpakpapier. Ugh. Nou ja, niet meer! Het gedoe eindigt dit seizoen als je eenmaal alles te organiseren zoals u het allemaal weg te zetten. U kunt kopen plastic krans dozen en speciale rollen voor kerstverlichting, maar ze zijn niet nodig als je een beetje vindingrijkheid en een aantal dingen die je waarschijnlijk rond het huis op dit moment gebruiken.

Plastic Bubble Packs voor Ornamenten

Als je fruit te kopen op wholesale-club, heb je waarschijnlijk hebt minstens een paar van plastic bubble verpakkingen bij de hand. Ze kunnen beschermen delicate ornamenten net zo goed als ze ooit beschermd je appels en peren.

Lege Rolls voor inpakpapier

Lege wc-papier of papieren handdoekrollen greep inpakpapier netjes op zijn plaats.

Lege waterflessen voor Garlands

Feed kralen slingers in een lege fles water. De kralen spoel zelf netjes en komen met nauwelijks een snauw, noch een kluwen als je klaar bent om ze opnieuw te gebruiken zijn.

Plastic Koppen voor Ornamenten

Pak een opslagcontainer en een stapel plastic bekers. Je hebt de ingrediƫnten voor de verbrijzeling-proof ornament opslag.

Hangers en Elastiek voor kransen

Schuif een hanger in elke zijde van het frame een krans's, en vervolgens een elastiekje haarelastiek naar de top van de krans hechten aan de bovenkant van de hanger. Voila! De krans kan gewoon rondhangen tot volgend jaar.

Voeg in Meer Hangers voor Christmas Lights

Wikkel kerstverlichting rond plastic hangers. Een dergelijke eenvoudige, schone oplossing!

Tuck It All Away in a Portable Canvas Closet

Geen extra kast? Geen probleem. Zip uw vakantie decoraties in de stofvrije omgeving van een draagbare canvas kast.

Share This Post