Index / tech / 7 Verrassende freebies je kunt krijgen van uw lokale bibliotheek

Share This Post

tech

7 Verrassende freebies je kunt krijgen van uw lokale bibliotheek

Je weet dat gebouw in uw stad? Degene die u gebruikt om te bezoeken als u informatie voor een boek verslag nodig? Het heet een 'bibliotheek. " En hoewel je zou kunnen denken aan het als weinig meer dan een stoffige oude boek repository, het is eigenl

Advertisement

Je weet dat gebouw in uw stad? Degene die u gebruikt om te bezoeken als u informatie voor een boek verslag nodig? Het heet een 'bibliotheek. " En hoewel je zou kunnen denken aan het als weinig meer dan een stoffige oude boek repository, het is eigenlijk de thuisbasis van meer dan alleen boeken. Veel meer.

Gedrukte boeken? Zeker, maar veel bibliotheken bieden nu e-books als goed - en er is geen auto nodig. Je vinkt u ze uit online en download ze naar je Kindle (of Kindle app) of een andere e-reader.

E-books

Veel bibliotheken zijn een samenwerking aangegaan met een digitaal magazine dienst Zinio elektronische tijdschriften kunt u lezen op je iPad en andere mobiele apparaten te bieden. Digital Reader's Digest wacht!

Zinio

De meeste bibliotheekgebruikers weten dat ze kunt kijken op muziek-cd's, maar controleren om te zien of uw bibliotheek heeft een relatie met Freegal. Als dat zo is, dan heb je gratis MP3 downloads per week te krijgen - en je krijgt om ze voor altijd te bewaren.

Freegal

Lang pendelen? Geen probleem. Net als bij e-books, veel bibliotheken bieden luisterboeken gratis te downloaden om het apparaat van uw keuze: smartphone, tablet, MP3-speler, of zelfs old-school cd's.

afbeulen

Bibliotheken zijn niet precies Netflix als het gaat om digitale film downloads, maar sommige van hen kun je indies, documentaires, en andere niet-mainstream spul te bekijken.

IndieFlix

Waarom besteden $ 60 op de nieuwste shooter als je het kunt controleren voor gratis? Kijk of uw lokale boek emporium heeft een video-game, eh, bibliotheek voor uw favoriete console. Het is gewoon zou kunnen.

Computerspellen

Oke, misschien is dit niet zo groot een verrassing, maar in deze dagen van één-klik Amazon bestellen, is het gemakkelijk om te vergeten dat uw plaatselijke bibliotheek biedt een schat aan leesmateriaal, alles gratis voor de vragen. Bedankt, Ben Franklin!

bibliotheken

Share This Post