Index / Gezondheid / 7-dagen dieet plan voor Heart Surgery Patiënten

Share This Post

Gezondheid

7-dagen dieet plan voor Heart Surgery Patiënten

Naar aanleiding van een hart-gezonde voeding is belangrijk voor iedereen, maar het is van cruciaal belang voor patiënten die een hartoperatie in de nabije toekomst zal ondergaan. Na een zeven-dagen dieet plan dat hart-gezonde keuzes omvat kan helpen

Advertisement

Naar aanleiding van een hart-gezonde voeding is belangrijk voor iedereen, maar het is van cruciaal belang voor patiënten die een hartoperatie in de nabije toekomst zal ondergaan. Na een zeven-dagen dieet plan dat hart-gezonde keuzes omvat kan helpen patiënten te voeren operatie in de best mogelijke gezondheid, die complicaties tijdens en na de procedure kan verminderen. Volg altijd de instructies en adviezen van uw arts met betrekking tot uw dieet en andere levensstijl keuzes.

Maak gezonde keuzes bij het volgen van een zeven-dagen dieet plan voorafgaand aan een hartoperatie. De beste voeding voor de meeste hartoperatie patiënten die zoutarm, verzadigd vet en cholesterol volgens de American Heart Association. De University of Southern California suggereert een dieet met minder dan 2000 mg natrium per dag voor patiënten van de hartchirurgie. Patiënten met andere medische aandoeningen, zoals diabetes, kan het nodig zijn om hun dieet plannen verder te modificeren om voedsel te weinig suiker bevatten.

Kies vers, ingeblikt of bevroren vruchten die geen toegevoegde suiker bevatten. Verse en bevroren groenten zijn hart-gezonde opties, alsook. Ingeblikte groenten bevatten vaak toegevoegd zout, dus controleer altijd de etiketten. Vermijd vet stukken vlees. Kies verse of diepgevroren vis, gevogelte zonder de huid en mager varkensvlees en rundvlees. Ongezouten pindakaas, tofu, gedroogde bonen en ongezouten noten zijn uitstekende bronnen van eiwitten voor patiënten die ervoor kiezen om vlees te voorkomen.

Beperk cafeïnehoudende dranken en drinken vruchtensappen zonder toegevoegde suiker, zoutarm groentesappen, limonade en soja melk in plaats. Vermijd vetrijke zuivelproducten en koken oliën. Probeer magere yoghurt en kaas, zoals magere mozzarella, voor calcium. Kies vetarme saladedressings en ongezouten margarine in plaats van vette dressings en sauzen en boter. Gebruik natuurlijke kruiden om smaak te koken in plaats van dressings en sauzen met een hoog natrium en vetgehalte.

Volgens de Mayo Clinic, een onderzoek uit 2007 bleek dat mensen die een mediterraan dieet met veel fruit, groenten geconsumeerd, volle granen en vis verminderden hun risico op overlijden door hart-en vaatziekten en kanker. Sommige hartoperatie patiënten kunnen veel baat hebben bij het aanpassen van een mediterraan dieet voorafgaand aan hun operatie data.

Het mediterrane dieet omvat ongeveer negen porties fruit en groenten per dag en weinig tot geen rood vlees. Het dieet bestaat uit veel vis, rijk aan omega-3 vetzuren die kunnen helpen verlagen cholesterol. Vermijd gebakken vis en kiest in plaats daarvan gegrild. Kies olijfolie over koolzaadolie of plantaardige olie voor het koken bij het volgen van een mediterraan dieet. Gebruik verse kruiden voor de smaak in plaats van zout. Kies volkoren versies van brood en pasta. Het mediterrane dieet bevat vaak een glas rode wijn per dag om zijn antioxiderende eigenschappen en zijn vermogen te helpen verminderen het vermogen van het bloed om te stollen. Neem contact op met uw arts voordat inclusief wijn in je zeven dagen programma, zoals hij wilt u misschien alcohol voorafgaand aan de operatie te voorkomen.

Share This Post