Index / Huis / 6 Tips voor het verfraaien van een creatieve werkplek

Share This Post

Huis

6 Tips voor het verfraaien van een creatieve werkplek

Een van de vele schoonheden van het werken vanuit huis (naast de mogelijkheid om uw pyjama te dragen naar het kantoor, natuurlijk) is de vrijheid om te werken in een omgeving die volledig anders dan de traditionele 9-5 kast. Hier zijn een paar tips o

AdvertisementEen van de vele schoonheden van het werken vanuit huis (naast de mogelijkheid om uw pyjama te dragen naar het kantoor, natuurlijk) is de vrijheid om te werken in een omgeving die volledig anders dan de traditionele 9-5 kast. Hier zijn een paar tips om uw kantoor aan huis te zetten in een ruimte die creatief denken binnen de grenzen van uw huis stimuleert.


1. Stel de Stage

Gebruik een neutrale kleur verf op de muren, zoals Benjamin Moore's "Decorateur White." Het hebben van een neutrale palet op de muren kunt u kleur toe te voegen door middel van kunstwerken en accessoires, zonder de kamer gevoel zo overprikkeling of schokkend dat het moeilijk is om zich te concentreren op de taak bij de hand.

2. Collect Inspiration

Een oversized stemming of prikbord om inspirerende en zinvolle eigenaardigheden te geven aan uw creatief denken brandstof. Klik HIER voor een tutorial over het creëren van je eigen reus moodboard op het goedkoop.

3. Fleur It Up

Geef de ruimte een eigen persoonlijkheid en kleur door middel van kunstwerken. Kunst hoeft niet duur te zijn. Zolang het "spreekt" aan u of u gelukkig maakt, is het aan zijn doel beantwoordt. Twee grote bronnen voor het kijken naar goedkope stukken zijn Etsy en samenleving 6.

4. Bright Idea

Verlichting kan drastisch veranderen de look en feel van een ruimte. Zorg ervoor dat uw kantoor is goed verlicht u energiek en betrokken te houden. Kies voor een lamp met een leuke schaduw om een ​​splash van kleur en patroon toe te voegen.

5. opslag

Zorg ervoor dat uw ruimte beschikt over een ruime berging zodat u rommel die soms creatief denken kunnen belemmeren en veen je naar beneden weg te zetten. Kies een wandmeubel zoals Expedit IKEA's die u kunt koppelen met gevlochten manden om visuele rente toe te voegen en voeg textuur aan de ruimte. Versierd vakken zoals deze kleurrijke trio van Kate Spade bieden opslag en voeg de persoonlijkheid om de ruimte.

6. Persoonlijke Touches

Voeg een persoonlijk tintje zoals uw favoriete kaars, een decoratieve presse-papier, een leuke kop koffie of een plant om uw ruimte het gevoel alsof je eigen en een plek waar je echt genieten om in, die op hun beurt u productiever te maken!

Bronnen: Amber Interiors, "Good Vibes" Print, "Ampersand" Print, Abstracte Druk, tafellamp, wandrek, Ombre Dozen, Coffee Cup, Brass Presse

Share This Post