Index / Fashion, Style & Personal Care / 6 DIY kapsels die op de tweede-Dag van het Haar aan de Next Level

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

6 DIY kapsels die op de tweede-Dag van het Haar aan de Next Level

Of je ging naar de sportschool, verslapen, of geplande een onverwachte datum na het werk, kan er dagen dat je geen tijd hebt om je haar te wassen te hebben, maar je wilt kijken in elkaar gezet. Hier zijn zes tweede dag kapsels te proberen dat slechts

Advertisement

Of je ging naar de sportschool, verslapen, of geplande een onverwachte datum na het werk, kan er dagen dat je geen tijd hebt om je haar te wassen te hebben, maar je wilt kijken in elkaar gezet. Hier zijn zes tweede dag kapsels te proberen dat slechts een paar minuten nodig om te bereiken.

1. Gevlochten Half-Up

Gevlochten haar looks zijn eigenlijk makkelijker te bereiken met niet-zo-schoon haar, als het haar heeft meer structuur en minder "slip" in tegenstelling tot wanneer het vers gewassen. Borstel je haar en deel deze in het midden. Sectie je haar nemen alleen het voorste gedeelte (pony) en beginnen met vlechten in de richting van de achterkant van je hoofd. Doe hetzelfde aan de andere kant en dan speld de twee vlechten in de rug met een paar bobby pinnen als dat nodig is.

2. Lage Chignon

Als u liever uw haar niet te laten los in de rug, probeer deze variant van de vorige stijl. Deel je haar aan de kant die u wilt, en vlechten het voorste deel (pony). Breng dan de rest van je haar aan de zijkant van de voorste vlecht, vlechten en houd je haar in een lage kant vlecht. Maak de vlecht met een paardenstaart houder, en spiraal het dan in een knot in de buurt van de nek van je nek. Zet vast met bobby pinnen.

3. Messy paardenstaart

Dit is een heel casual stijl die goed werkt als je haar heeft nog een aantal texturiseren restproduct in, of als het van nature golvend en kroeshaar. Als je haar vettig is op zoek, wilt u misschien wat droge shampoo gebruiken om het opfrissen en voeg wat textuur en volume. Neem het middelste gedeelte van je voorste haar en zet deze vast met een haarspeld. Als u wilt, kunt u de sectie plagen voordat deze vast voor een opgeheven effect. Trek de rest van je haar in een hoge paardenstaart en zet hem vast met een haarband. Voor een meer "rommelig" look laten kort haar en pony kant los op de zijkant van je gezicht.

Voor meer rommelig paardenstaart variaties, check out 3 Fresh Manieren om een ​​Messy Ponytail-stijl.

4. Top Knot

Als je de rommelige paardenstaart geprobeerd, maar liever dat je haar weggestopt, draai het haar rond de haarband en zet hem vast met haarspelden naar een top knoop te creëren.

5. Slank lage paardenstaart

Dit is een stijl die goed werkt voor de meeste haar texturen. Deel je haar in het midden en kam het tot je een gladde paardenstaart in de rug. Zet de paardenstaart met een haarband. Gebruik indien nodig een beetje haarlak om korte haren te temmen. Voor een meer formele look, gebruik maken van een klein deel van de paardenstaart (ongeveer 1 cm) om het haar band te dekken door het wikkelen van het haar rond de band en het veiligstellen van het met een haarspeld.

6. backcombed, "Wet" Op zoek Hair

Deze eenvoudig kapsel is perfect voor een avondje uit, of een andere gelegenheid dat een meer verfijnde look vereist. Het enige product nodig is, is een gel (of een lichte haren olie) en een staart kam. Borstel je haar grondig totdat het glad en voeg dan gel alleen het voorste deel van je haar en kam naar achteren. Laat de rest van je haar gel-vrij.

Voor meer eenvoudige kapsels, niet te missen 10 Ongelooflijk makkelijke kapsels die je moet beheersen.

Share This Post