Index / Fashion, Style & Personal Care / 52 Faces: Veronica Pohls

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

52 Faces: Veronica Pohls

Veronica Pohls is een talent overname partner bij een van Los Angeles belangrijkste softwarebedrijven. Ze is ongelooflijk vriendelijk, intelligent en benijdenswaardig stijlvol, zoals u kunt zien. Vandaag de dag, deelt ze haar geheim om prachtige haar

Advertisement

Veronica Pohls is een talent overname partner bij een van Los Angeles belangrijkste softwarebedrijven. Ze is ongelooflijk vriendelijk, intelligent en benijdenswaardig stijlvol, zoals u kunt zien. Vandaag de dag, deelt ze haar geheim om prachtige haar, haar favoriete drogisterij schoonheid koopt en een verrassende truc voor gladdere huid.

Wat is je 's ochtends huidverzorging routine?

Ik ben een chronische alarm snoozer, dus mijn ochtend huidverzorging routine draait alles om efficiency. Ik neem meestal zorg voor mijn huid terwijl ik het douchen door het mengen van gelijke delen Vasanti fleuren! Enzymatische Gezicht Rejuvenator en Cetaphil Gentle Cleanser en exfoliërende mijn gezicht met mijn handen. Ja, ik exfoliëren mijn gezicht elke dag, ook al ben ik niet de bedoeling. Ik zet kokosolie over mijn hele lichaam (terwijl nog in de douche) en ik passen IMAGE Skincare Vital C Hydraterende Anti-Aging Serum mijn gezicht voordat topping het af met Keihl Ultra Facial Cream SPF 30.

Wat make-up heb je normaal gesproken dragen?

Sinds 2012, ik ben er vrij zeker dat de resolutie van mijn New Year's is geweest om meer tijd besteden aan het maken van mezelf uitzien voordat het werk. Misschien 2017 wordt mijn jaar, maar voor nu, houd ik mijn make-up weekdag zeer minimaal als gevolg van luiheid - maar ook om mijn huid een pauze te geven.

Gezicht: Ik begin met bareMinerals Prime Time Primer. Dan heb ik laag een licht-medium dekking vloeibare foundation onder een poeder stichting voor langdurige dekking. Ik ben lief Make-up voor altijd Ultra HD Invisible Cover Foundation in Y375 (bedankt, Kylie Jenner's Snapchat verhaal) en ik heb gebruikt bareMinerals Powder Foundation in Medium Beige sinds ik 15 was Als ik een tip voor de stichting, het is om te investeren in de kwaliteit borstels toe te passen. Ik gebruik een Sephora Collection Pro Airbrush Blender (# 78) voor de vloeistof, en Sephora's Classic Must Have Large Powder Brush (# 30) voor het poeder.

Ik probeer dan naar de donkere kringen onder mijn ogen te pakken door lagen op NARS Radiant Creamy Concealer in Vanilla (dit spul is levensveranderende) in kleine driehoek vormen onder mijn ogen. Dit doe ik met mijn vingers, zodat het opwarmt het als het past in. Dan zal ik veeg op sommige Too Faced Soleil Matte Bronzer in chocolade. Dit spul is de beste omdat het een bruine ondertoon in plaats van oranje, dus het is geweldig voor olijfkleurige huid!

Ogen: De laatste tijd heb ik allemaal over het proberen om mijn wenkbrauwen kijken veel beter dan ze doen met Anastasia Beverly Hills DIPBROW Pomade. Ik meestal overslaan oogschaduw tijdens de week en ga direct naar het maken van mijn beste poging tot een subtiele cat eye met Eyeko Fat Liquid Eyeliner. Ik heb geen geduld voor precisie, dus dit eyeliner is echt veranderd het spel voor mij omdat het zo gemakkelijk te gebruiken en blijft de hele dag.

Voor mascara, ben ik voortdurend schakelen tussen dure en goedkopere merken. Ik wil meerdere merken laag, en vandaag heb ik gebruikt Maybelline Lash Sensational en Tarte's Tarteist Lash Paint. Ik kies altijd de zwartste kleur die ze maken.

Lips: I love MAC's Lip Pencil in Half-Rode, want je kunt gebruiken om een ​​lichte lip of een donkere lip te creëren. Het heeft ook een blauwe ondertoon, dus het helpt om uw tanden zien super wit! Mijn go-to lipstick is MAC's Twig, en voeg ik meestal een dun laagje bareMinerals Gen Naakt Matte Liquid Lipcolor in Smooch.

Oke ... Ik denk dat dat niet zo was "minimal" na al, maar ik hou van make-up!

Kreeg 99 problemen, maar brunch is niet één #endlesssummer #canadiantuxedo: @margot_k

Een foto gepost door @vpohls op 22 november 2015 om 10:52 uur PST

Wat zijn uw go-to haarverzorging producten?

Ik shampoo alleen maar mijn haar ongeveer drie keer per week, maar ik conditioneren de uiteinden elke dag. Ik gebruik Pureology's Hydrate shampoo en conditioner voor jaren. Ik koop de grote liter grootte en het zal duren me het hele jaar! Ongeveer een keer per week, gebruik ik Neutrogena Anti-residu reinigende shampoo die in feite stroken al de opbouw van je haar dus het is extra zacht en glanzend. Mijn haar stylist aanbevolen aan me jaren geleden en ik heb gebruikt het sindsdien.

Nadat ik douchen, ik handdoek droog mijn haar en spray op sommige Het is een 10 leave-in conditioner. Ik heb ook kam door ongeveer een kwart-size klodder Living Proof Prime Style Extender. Als je dit niet hebt geprobeerd, moet u !! Het maakt mijn kapsels laatste dagen en geuren ongelooflijk. Ik laat meestal mijn haren de lucht drogen ongeveer 90%, vervolgens een ronde borstel en föhn erdoor om het glad te strijken. Ik zou snel rechtzetten elke rare knikken, voeg dan wat golf met Hot Gereedschap 1-inch krultang.

Last, spuit ik mijn hele hoofd met Oribe Dry texturiseren Spray - als u niet wilt dat $ 44 op texturiseren besteden spuiten om de paar maanden, niet proberen dit spul. Je verslaafd.

Hoe ga je verkleed je look voor een speciale gelegenheid?

Als ik een grote vergadering of als ik een gevoel als het krijgen van complimenten toen mijn collega's zie ik eigenlijk in het werk voor een keer, ik doe wat de contouren met mijn bronzer en de NARS concealer ik eerder noemde. Ik voeg oogschaduw met mijn Urban Decay Naked Palet en misschien een beetje zwaarder met de eyeliner.

Als ik uit te gaan na het werk of in het weekend, heb ik een paar individuele valse wimpers van toepassing zijn op de hoeken van mijn ogen en ga een beetje donkerder met mijn oogschaduw. Ik hou ook van Urban Decay's All Nighter Long-Lasting Make-up instellen Spray om mijn make-up echt plakken.

Weekending in @ leiser312 's hometown

Een foto gepost door @vpohls op 29 juli 2016 om 21:17 PDT

Heeft u favoriete betaalbare schoonheid koopt?

Mijn twee favoriete goedkope buys zijn Crest White Strips en Crest Pro-Health HD Dagelijks 2-Step Whitening Tandpasta. Ik heb niet het gevoel dat ik zonder witte tanden. Mijn liefde voor koffie en rode wijn is next-niveau, zodat deze zijn een must.

Ik gebruikt om uit te leggen in de zon de hele dag elke dag, maar nu ik ouder ben ik blijf uit de zon zoveel mogelijk. Ik reken op Sally Hansen Airbrush zonnen Mousse in Dark om me het gevoel dat ik ben geen zombie. Het heeft een groot groen / violet ondertoon dus het ziet er natuurlijker dan sommige andere merken die ik heb geprobeerd. Ik hou ook van het gebruik van kokosolie als mijn lichaam moisturizer die super goedkoop bij Costco.

Mijn dermatoloog vertelde me dat de reden dat mannen beter in het gezicht dan vrouwen ouder wordt, omdat ze elke dag die hun huid schilfert scheren. Sindsdien heb ik Tinkle Wenkbrauwen Scheermessen gebruikt op mijn hele gezicht en het doet echt verwijderen van een laag van dode huid! Het wordt ook ontdoen van alle peach fuzz, zodat je foundation gaat op zo veel soepeler en feilloos. Een beetje raar, maar maak je geen klop het tot je het proberen!

Een zondag goed besteed. ️

Een foto gepost door @vpohls op 4 oktober 2015 om 16:03 PDT

Wat wil je uitgeven aan?

Zoals ik al zei, ik was vroeger een zonaanbidder te zijn en nu ik ben in mijn late twintiger jaren realiseer ik waarom mijn moeder zou schreeuwen naar me voor het bruinen de hele tijd. Om enkele van de schade door de zon tegen te gaan, probeer ik medische kwaliteit chemische peelings twee keer per jaar te krijgen en te gebruiken Dr. G Brightening Peel Gel in tussen.

Ik ben ook een lange tijd gebruiker van Latisse om mijn wimpers langer, curlier en dikker groeien. Terwijl ik nog steeds mascara nodig om een ​​dramatische look te bereiken, heb ik altijd mensen vragen mij of mijn wimpers zijn echt. Het is prijzig, maar goedkoper dan wimper extensions!

Wat is het laatste product dat u gebruikt 'til was er niets meer over?

Oribe Dry texturiseren Spray. Ik zou baden in deze als ik kon.

Heeft u een regelmatige fitness routine?

Ik heb regelmatig gewerkt sinds ik 13 was en liefde mengen van mijn routine. Ik doe momenteel hot yoga met gewichten in Corepower ongeveer vijf keer per week, dat mijn huid zo gezond heeft gemaakt. Iets over zweten uit de helft van uw lichaamsgewicht geeft je echt een gloed. Ik gebruikte om yoga te haten, maar nu kan ik niet meer dan twee dagen zonder. Het is echt veranderd mijn lichaam en hielp me mijn stress.

Ik hou ook gewichtheffen en proberen te mengen dat in ten minste één keer per week. Cardio is mijn minst favoriete, dus alles wat ik echt in die afdeling is wandeling naar elke dag te werken.

En toen begon het sneeuwen .... beste start van de verjaardag weekend met deze kerel #squadgoals

Een foto gepost door @vpohls op 15 april 2016 om 19:12 PDT

Wat is een ding dat je elke dag dat maakt je een goed gevoel doen?

Hot yoga is echt mijn favoriete deel van de dag. Ik zorgen er ook voor om veel water te drinken (ongeveer 100 ounces + geen water drink ik tijdens mijn training).

Hoe ga je ontstressen aan het eind van een lange dag?

Er is een kans van mij 100% het kijken naar The Office of Friends reruns op Netflix elke nacht.

magic hour

Een foto gepost door @vpohls op 11 september 2015 om 08:23 PDT

Wat is uw avond huidverzorging routine?

Ik mijn dag te eindigen altijd met een warme douche en zorg ervoor dat mijn make-up te verwijderen. Ik gebruik Ja komkommers Cleansing Milk aan mijn gezicht te wassen, maar ik meestal nog wat slepende make-up. Ik volg dat met Neutrogena Oil-Free oogmake-up remover en Garnier Miscellar Cleansing Water om de laatste sporen van make-up te verwijderen.

Ik zal een laag van ROC Deep Wrinkle Night Cream gezet over mijn hele gezicht en nek, en dan Keihl's Creamy Eye Treatment met avocado.

Wanneer voel je je het meest comfortabel in je vel?

Ik voel me het meest comfortabel als ik heb geen make-up op at all. Zo veel als ik hou van hoe zeker make-up geeft me het gevoel, ik ben nooit echt comfortabel tot het helemaal weggespoeld. Ik voel mijn best als ik zweten mijn kont af in een yogales en actief.

Hoe zou u uw aanpak om schoonheid te beschrijven?

Mijn benadering van schoonheid is het houden van het aan te passen aan mijn stemming. Soms voel ik me alsof ik ultra-glam, en soms ben ik alles over de no-make-up make-up look. Het draait allemaal om wat voel ik me mijn best op een bepaalde dag!

Nog een weekend, een andere stad

Een foto gepost door @vpohls op 21 mei 2016 om 17:16 PDT

Zorg ervoor dat u Veronica volgen op Instagram en laat volgende week terug voor de laatste aflevering van 52 Faces, een wekelijkse serie die van een echte vrouw schoonheid routine schijnwerpers. Als u vorige week interview, Coraline Despeyroux, een marketing coördinator voor Burberry gemist, deelde haar dagelijkse 10 minuten make-up routine en haar go-to kapsel voor regenachtige Londen weer.

Share This Post