Index / Fashion, Style & Personal Care / 52 Faces: Stephanie Danler

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

52 Faces: Stephanie Danler

Stephanie Danler is de auteur van Sweetbitter, een roman vol met zo veel lekker eten beeldspraak dat het zal je jezelf wilt trakteren op oesters en een glas wijn onmiddellijk. Vandaag de dag, deelt ze haar beproefde en ware schoonheid tips, met inbeg

Advertisement

Stephanie Danler is de auteur van Sweetbitter, een roman vol met zo veel lekker eten beeldspraak dat het zal je jezelf wilt trakteren op oesters en een glas wijn onmiddellijk. Vandaag de dag, deelt ze haar beproefde en ware schoonheid tips, met inbegrip van het geheim van een glanzende huid en de herstellende krachten van Campari.

Vertel ons over uw dagelijkse huidverzorging routine. Welke producten houdt u?

Ik herinner me dat ik elf jaar oud en het wassen van mijn gezicht en denken: "Nu ben ik een vrouw!" Ik gebruikte om mijn moeder en oma's routines kijken en denk dat het de meest luxueuze en verfijnde manier om de dag af te sluiten was. Ik denk nog steeds dat! Het leven is hard. Ik heb geen kleine momenten van zelfzorg onderschatten.

Ik heb nog nooit iemand dat hun huidverzorging routine, het maakt niet uit als ik kamperen, uitgeput, of feesten slaat geweest. Dat gezegd hebbende, is het vrij terug gekoppeld. Ik was mijn gezicht met CeraVe Foaming Facial Cleanser - Ik gebruikte om Cetaphil gebruiken, maar ik hou van de Cerave producten. Het moet zacht, ongeparfumeerde te zijn. Ik heb gemengde huid maar ik koester de olie in mijn gezicht, ik haat een reinigingsmiddel dat ze strips.

Ik ben verslaafd aan serums en oliën, maar ik probeer om ze op te wijzigen nadat ik klaar ben met hen. Mijn laatste vondst is de IS Clinical Active Serum - een vrouw bij Violet Grey verkocht me dit product en ik had zoveel angst daarna af of het zou werken. Ik merkte een verschil na een nacht. Het is geweldig voor resurfacing huid, het wegwerken van donkere vlekken, en voor alle acne. Ik raadde het aan een vriend die vond het te drogen, maar het is perfect voor mijn huid.

Ik gebruik oliën voor jaren (ook al heb ik vettere huid, ik geloof dat is het geheim van gezond ouder worden) - mensen zullen vragen stellen over mijn huid en ergeren als ik zeg dat het gewoon arganolie, gewoon amandelolie, etc. mijn vriend Ari Basile (van de bloem kroon bedrijf Thistle en Seed) net begonnen met het maken van mijn droom olie uit haar lijn Orso Bruno - dit is "The Everything Oil ', want je kunt gebruiken voor alles! Het is een mix van jojoba, calendula, zoete amandel en abrikoos kern zaad. Ik heb geen idee hoe het werkt, maar het duurt rechtmatig roodheid van je gezicht onmiddellijk.

Ook The Hourglass No. 28 Primer Serum is niet eens een primer! Het is deze heerlijke mix van essentiële oliën, plantaardige oliën en vitaminen. De persoon die het mij aanbevolen beschreef het als een "vitamine-pack voor je gezicht" en ben ik het helemaal mee eens. Plus de geur, het is geweldig om aan te trekken. Ik kan dit dragen zonder make-up en mijn huid ziet er gepolijst. Ik draag het 's morgens en' s avonds.

Om terug te gaan naar mijn liefde voor CeraVe, ik gebruik maken van hun AM vochtinbrengende crème met zonnebrandcrème, en gebruik maken van hun PM moisturizer als ik droog voel. De producten zijn zeer hoge kwaliteit, je kunt ze vinden in een drogisterij, en ze echt werken - er zijn hele schoonheid blogs die ook geobsedeerd met CeraVe, ik ben niet de enige!

Ik vliegen en reizen veel, zelfs als ik niet op het boek tour. Al jaren, elke keer als ik vloog, mijn huid zag er vernield. Ik heb een paar trucjes nu. Ik gebruik deze gekke glycolzuur peel gezicht handdoeken, M61 Vermogen Glow Peels. Het duurt een minuut en veegt de reis. Mijn gezicht schijnt achteraf. Ook geobsedeerd met Weleda's Skin Food and stapelen het op voor vluchten. Een make-up artist was beslaat mijn gezicht met deze dikke room voor een shoot, en ik was als, 'Eh, ik heb een vette huid. " En ze zei: "Dit product zal je gloeien, zul je nooit een markeerstift meer nodig." En ze had gelijk. Het is allemaal natuurlijk, absorbeert het zo goed. Ik gebruik het om mijn ogen te markeren en dagelijks hydrateren, en ook als een handcrème, lip crème en overal dat is droog. Ik heb de kleine in mijn portemonnee en een andere in mijn auto, ben ik nooit meer zonder.


U ziet ook het bewijs van mijn lippenbalsem obsessie. Ik kan niet in bed of mijn auto zonder. Het gaat terug naar mijn angst droogte! Hydratatie rondom!

En daarna krankzinnig rant, wil ik zeggen dat er slechts twee dingen die echt, echt, diep invloed hebben op uw huid: water en slaap. Al de rest van dit is gewoon voor de lol.

Wat make-up heb je normaal gesproken dragen?

Ik ben de meest saaie persoon make-up; Het is hetzelfde sinds de adolescentie geweest.

Getinte moisturizer en mascara. Dat is het eigenlijk wel. Ik heb geprobeerd om getinte moisturizer en mijn dagelijkse men is door Nars. Ik ben terug te komen van een dozijn keer, en elke keer als ik beginnen met het iemand complimenten weer mijn huid. Als ik ga uit of willen voelen "done," Ik gebruik de Zandloper Illusion Hyaluronzuur Skin Tint. Het is geweldig voor foto's, maar het is een beetje zwaar op mij voor het draaien rond de stad.

Ik heb het dragen van mascara, want ik was veel te jong, maar de toppen van mijn wimpers zijn blond en verdwijnen wanneer ik heb het niet op. Maybelline Great Lash, in Blackest Black, altijd en eeuwig.

Hoe ga je verkleed je look voor een speciale gelegenheid?

Ik draag Lorac of Nars bloost en ik gebruik ze als mijn oogschaduw als goed - ik heb nooit dragen van een kleur op mijn deksel, dat is niet een blos, ik wil voorstellen dat het ziet er natuurlijker uit. Ik langs de binnenkant van mijn oogleden met Coconut Grove van Nars of Night Breed - net donker, donker liner en ik veeg het op.

Als ik ben bezig met een lip, het is een van mijn Nars lip potloden, in de Mexicaanse Rose (hot pink) of Gebrande Siena (steenrood), en ik hou van hun Dolce Vita kleur - ik heb het in een potlood, een lippenstift en de glans.

Onlangs kreeg ik in het doen van mijn wenkbrauwen, vooral in de wintermaanden. Ik ben verslaafd aan glanzender's Boy Brow pommade, net als iedereen. Ze hadden een gekke wachtlijst.

Wat zijn uw go-to haarverzorging producten?

Ik gebruik The Everything Olie uit Orso Bruno op de uiteinden van mijn haar, vooral in de zomer, wanneer mijn haar krijgt blonder.

Mijn haar is zeer fijn, dus ik ben altijd op zoek naar droge shampoos en Texturizers - ik ben loyaal aan Klorane's Dry Shampoo, maar de beste - als ik het zich kan veroorloven - is SachaJuan's Volume Powder. En ik ben geobsedeerd door Oribe's textureren spray, hoewel ik weet dat het alleen vanwege de geur. Ik haat plat haar. Ik ben altijd knoeien it up, zelfs net buiten de salon.

Zijn er DIY schoonheidsbehandelingen je zweren bij?

Exfoliating - met deze kleine scrub doeken uit Koreatown, of met een borstel. Ik hou van scrubben en vervolgens met betrekking tot mijzelf met kokosolie. (Geobsedeerd met olie, geen grap).

Heeft u regelmatig praktijken die voel je je geweldig?

In de ochtend, las ik poëzie en handwrite in een notebook. Als ik overslaan, ik ben hectische hele dag. Het schrijven is nooit diepgaand, het gaat meer om de praktijk van het.

Ik moet oefenen - het is niet alleen ijdelheid (hoewel, dat is echt!) Maar voor mijn geestelijke gezondheid. Ik zit aan een tafel alleen de meeste dagen, en ik moet mijn bloed te vernieuwen. Ik ben dol op rennen - Ik weet dat het slecht is voor mij, maar kan me niet schelen. Ik ben erg dankbaar te zijn in LA waar er wandelpaden naast mijn huis en ik kan in de natuur in een tweede.


Tot slot, ik ben een vaste gelovige in de verloren kunst van het aperitief. Een glas iets - voor mij het de neiging om Fino sherry of een Campari soda, geserveerd in ongeveer 4 of 5 uur met een kleine snack. Het is een pauzeknop. Hopelijk is het einde van mijn werk dag, maar vaak is het meer van een vakantie waar ik stap uit de buurt van mijn schermen, buiten zitten, en terugschakelen in mijn hersenen.

Prediking #Campari tijdens de lunch met de hardst werkende publicist in NYC. #sweetbitterbooktour #jordanneedsherowninsta #cheers @campariamerica

Een foto gepost door Stephanie Danler (@smdanler) op 15 juli 2016 om 10:55 PDT

Wat is de beste maaltijd die je onlangs hebt gegeten?

Ik was onlangs in mijn favoriete stad, New Orleans, en ik heb al mijn gebruikelijke trefpunten. Maar Kenton is gewoon uptown geopend en ik werd weggeblazen. Gegrilde oesters, gebakken oesters, gekoeld oesters, garnalen toast, gerookte witvis mousse ... er is geen ander restaurant als het in New Orleans.

Hoe zit het met de beste glas wijn?

Afgelopen nacht, ik had een prachtige fles Chenin Blanc bij Spago in LA, de Dominique Tessier, Domaine des Hauts de Sanziers 2009. Spago heeft deze krankzinnige wijnkaart, flessen die gaat voor honderden en honderden dollars, en dit was een hidden gem voor $ 40. Het had een vleugje van benzine en honing op de neus, veel bittere amandel, en was kurkdroog. Het ging bij elke fase van de maaltijd en was zo bevredigend. Ik ben altijd op zoek naar wijnen die betaalbaar en uitzonderlijk zijn.

Wat ben je nu aan het lezen?

Ik in een land van te veel boeken te leven ... Ik heb twee reisverhalen ik lees dat vullen elkaar prachtig, Simone de Beauvoir's America Day by Day, die haar beschrijft reizen door Amerika in de jaren '40 en Sybille Bedford is zeker een bezoek aan Don Otavio , waarin wordt beschreven haar reizen door Mexico in de jaren '40. De boeken zijn zo traag, bedachtzaam en nostalgisch, geeft me veel te denken over voor non-fictie.

Wat heb je onlangs gelezen dat je zou aanraden?

Onlangs hield ik Jana Prikryl's debuut dichtbundel, The After Party - er is iets donker en urgent in haar werk, dat blijft bij mij.

Heeft u schoonheid inspiraties?

Mijn grootmoeder, natuurlijk. Ze was een gecompliceerde vrouw, maar schrikwekkend intelligent en elegant in alles wat ze deed. Wilde blauwe ogen. Ik heb zo veel voorwerpen van haar verspreid over mijn leven. Een Hermes sjaal, haar koperen pannen, sieraden, haar vintage Louis Vuitton duffels, haar bureau die ik gebruik als een nachtkastje ... ze was niet oppervlakkig en niet veel geld te besteden, ze gewoon langzaam verzameld mooi objecten en gekoesterd hen. Ik probeer hetzelfde te doen.


Wanneer voel je je mooiste?

In zout water.

Zorg ervoor dat Stephanie volgen op Instagram en lees haar fantastische roman, als je nog niet hebt. Kom volgende week voor onze laatste aflevering van 52 Faces, een wekelijkse serie die van een echte vrouw schoonheid routine schijnwerpers. Als je interview van vorige week gemist, we spraken met Summer Rayne Oakes, een model, een eco-activist en een fervent tuinman. Zoek uit welke natuurlijke deodorant ze aanbeveelt en welke supermarkt beauty buy ze gewoonlijk gebruikt tot er geen druppel achtergelaten.

Share This Post