Index / Fashion, Style & Personal Care / 52 Faces: Rachel Burke

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

52 Faces: Rachel Burke

Rachel Burke is een LA-based romance schrijver en voedsel blogger die zijn eerste kookboek, kookboek The Skinny Chick's, zal worden uitgebracht in 2017. Vandaag de dag, praat ze over haar schoonheid filosofie, all-natuurlijke schoonheid behandelingen

Advertisement

Rachel Burke is een LA-based romance schrijver en voedsel blogger die zijn eerste kookboek, kookboek The Skinny Chick's, zal worden uitgebracht in 2017. Vandaag de dag, praat ze over haar schoonheid filosofie, all-natuurlijke schoonheid behandelingen die echt werken en de dagelijkse zelfzorg rituele zweert ze door.

Wat is uw huidverzorging routine?

Ik heb een maandelijks ipsy abonnement, dus mijn routine heeft de neiging om te veranderen wanneer ik nieuwe producten die ik graag ontvangen. Ik kreeg twee producten onlangs dat ik ben lief: een reinigende gel uit de Biologische Farmacie en een hydraterend masker uit EPICE dat ik minstens een keer per week te gebruiken. Ik gebruik ook Loreal's Age-Perfect Cell Renewal serum dagelijks.

Wat make-up heb je normaal gesproken dragen?

Ik heb nooit mijn huis verlaten zonder foundation, mascara, oogschaduw en lippenbalsem. Ik hou van Clinique's Superpowder en zijn met behulp van het al jaren - het is niet zo zwaar als vloeibare foundation, maar niet zo gemakkelijk als sommige poeders doen loskomen. Ik hou ook van volledige blootstelling Smashbox en X-score mascara (een geweldig product dat ipsy draaide me op!). Mac's Retrospeck is mijn favoriete oogschaduw veruit en Burt's Bees 'Coconut & Pear Lip Balm is een grote biologische lippenbalsem.


Hoe zou u uw aanpak om schoonheid te beschrijven?

Ik denk dat schoonheid begint van binnenuit. Goed eten en te oefenen speelt een grote rol in de manier waarop onze huid, haar en lichaam te kijken en te voelen. Ik probeer ook alle natuurlijke producten te gebruiken als het gaat om schoonheid. Ik gebruik kokosolie in plaats van lotion, en ik hou van eiwit gezichtsbehandelingen en DIY haar maskers.

Welke haarverzorgingsproducten doe je zweren bij?

Ik ben verliefd op Keratine Complex shampoo en conditioner. Mijn haar voelt zo veel gezonder na het gebruik ervan. Ik hou ook van droge shampoo Batiste voor dagen dat ik geen tijd om mijn haar te wassen. Beyond the Zone heeft een paar geweldige producten ook, in het bijzonder hun Rock On Volumizing poeder dat helpt VOLUMIZE je wortels.

Mijn haar is van nature zeer golvend en kroeshaar, dus ik gebruik veel leave-in behandelingen, oliën en haar serums. IT Haarverzorging De 12-in-1 Leave In Treatment is geweldig. Ik zal CHI's 44 IJzeren Garde Spray gebruiken voordat ik strijk het glad om mijn haar te beschermen.

Ik gebruik Pantene's gladmakend serum en John Freida's Sheer Blonde Dream Creme (gestaakt) voor de komende jaren. Onlangs, ipsy stuurde me een potje van Moroccanoil en ik ben lief dat ook.

Heeft u een DIY schoonheidsbehandeling je liefde?

Oh, ja - ei witte huid gezichtsbehandelingen en kokosolie honing haarmaskers! Ze zijn geweldig!

Bent u het uitproberen van nieuwe producten meestal niet gebruiken?

Ipsy stuurde me een vloeibare eyeliner vorige maand. Ik heb meestal geen gebruik maken van vloeibare eyeliner, maar het is handig als langs de toppen van mijn oogleden vond ik. Het is veel soepeler dan het gebruik van regelmatige lijndienst.

Heeft u gewoonlijk draagt ​​parfum? Zo ja, wat parfum bent u op dit moment aan?

Ja, Pink Sugar. I love it - het ruikt naar suikerspin!

Hoe werd je een romance romanschrijver?

Ik lees veel boeken opgroeien, en in mijn twintiger jaren las ik veel jonge volwassenen en nieuwe volwassen romans en was zo geïnspireerd door de grote verhaallijnen die heb ik besloten om mijn eigen te schrijven.

Waar komt de inspiratie voor uw romans vandaan?

Boeken, films, real-life ervaringen en mensen. Het is een mix.

In aanvulling op uw romans, bent u op dit moment bezig met een kookboek. Wanneer ben je begonnen met het ontwikkelen van je eigen recepten?

Ik moest stoppen met het eten van vlees ongeveer zes jaar geleden als gevolg van de spijsvertering problemen, zo leerde ik creatief met mijn eten te krijgen. Het was rond die tijd dat ik verhuisde naar Californië en werd blootgesteld aan een hele nieuwe wereld van de gezondheid van voedsel dat ik niet heb opgroeien aan de oostkust. Dus begon ik te komen met mijn eigen gezonde substituten en zou ingrediënten zoals zwarte bonen en linzen in plaats van vlees, courgette noedels in plaats van pasta, enz. Gebruiken Een paar jaar geleden ben ik begonnen met een voedsel blog bij te houden van de recepten te houden, en ik heb nu genoeg om eindelijk zet ze allemaal in een kookboek.

Heeft eten spelen een rol in uw benadering van schoonheid?

Absoluut. Ik denk dat het gezonder je voelt aan de binnenkant, hoe mooier je voelt aan de buitenkant. Niet te vergeten, er zijn zo veel all-natuurlijke producten die zeer geschikt voor zowel het koken en schoonheid zijn. Zoals ik al zei, ik gebruik kokosolie niet alleen in de keuken, maar ook in mijn schoonheid routine als een moisturizer en een haarmasker. Ik heb ontdekt dat het werkt veel beter dan lotion of veel van de winkel koopt haar producten.

Wat is een ding dat je elke dag dat maakt je een goed gevoel doen?

Yoga en meditatie. Als ik geen tijd om te passen in yoga hebben, dan zal ik opzij minstens een half uur in te stellen om te mediteren en duidelijk mijn gedachten. Het is zo belangrijk om je lichaam te strekken, je geest helder, en neem de tijd voor jezelf om te onthouden wat je dankbaar voor in het leven bent.

Wanneer voel je je het meest comfortabel in je vel?

In yoga broek. Ik woon in hen 99% van de tijd. Het is op een punt aanbeland waar ik haat zelfs zetten op jeans!

Zorg ervoor dat u Rachel volgen op Instagram (en volg Cookbook The Skinny Chick's, terwijl je toch bezig bent!). Kom volgende week voor de laatste aflevering van 52 Faces, een wekelijkse serie die van een echte vrouw schoonheid routine schijnwerpers. Vorige week, Jong boompje editor Nicole White deelden de eenvoudige routine die haar huid en de gedurfde lipstick ze momenteel geobsedeerd is getransformeerd.

Share This Post