Index / Fashion, Style & Personal Care / 52 Faces: Nicole White

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

52 Faces: Nicole White

Nicole White is de briljante redacteur van Jong boompje, een financiële site die maakt eigenlijk geld aanverwante zaken eenvoudig te begrijpen. Van hoe om geld te besparen over hoe om rebound van een geld fout, breekt ze het allemaal neer met een gev

Advertisement

Nicole White is de briljante redacteur van Jong boompje, een financiële site die maakt eigenlijk geld aanverwante zaken eenvoudig te begrijpen. Van hoe om geld te besparen over hoe om rebound van een geld fout, breekt ze het allemaal neer met een gevoel voor humor, dat durven we zeggen, maakt finance fun. Vandaag de dag, Nicole vertelt over de huidverzorging routine die haar huid, de gedurfde lipstick schaduw ze nu liefdevol en de uitgave-waardig bodycrème dat is elke cent waard is getransformeerd.

Vertel ons over uw huidverzorging. Welke producten gebruik je?

Een vriend onlangs draaide me om olie zuivering, en ik was meteen verslaafd. Ik gebruik baobab olie aan zowel wassen en hydrateren mijn gezicht. Het leek contraproductief zijn om mij op het eerste, maar op een chemisch niveau werkt het - olie lost olie. U verwijder uw oog make-up met de olie, zachtjes masseren een kleine hoeveelheid in de huid, zet dan een warme washandje over je gezicht en laat het stoom schoon dat je voor een beetje. Dan wrijf je je gezicht met de doek en ta-da! Je bent een godin. Ik doe dit al voor een paar weken en mijn huid is nog nooit gekeken of gevoeld beter. Geen droge plekken, geen vettigheid, een paar van mijn fijne lijntjes zijn zelfs verdwijnen. Het is net als een aantal zeer betaalbaar hekserij.

Wat make-up heb je elke dag te dragen?

Elke dag, ik draag concealer, foundation, blush en mascara. Ik heb een paar standaard ziet dat ik draaien en ze vereisen verschillende make-up. Sommige dagen, zal ik een naakt oog doen met veel markeerstift en een heldere, krachtige lipstick schaduw (Bachelorette van Kat Von D is een huidige favoriet). Ik hou ook van een kat oog en een blush lip. Als ik post uit voor de nacht, zal ik een Kim K stijl smokey eye die altijd voel ik me super chic en beetje gek, mijn favoriete manier om te doen voelen.

Hoe doe je meestal stijl van uw haar?

Mijn haar is van nature erg krullend, maar niet het soort van krullen die ik graag, dus als een echt moeilijke persoon die ik meteen blazen en krul het dan. Ik ben eigenlijk een droge shampoo sekte-lid op dit punt, zodat een stijl zal duren me een paar dagen. Als dingen beginnen te vettig ik gewoon poeder opstaan ​​met Bumble & Bumble's Prêt-à-Poeder en doe een hoge knot of melkmeisje vlechten. Op dit moment ben ik bezig met het groeien van mijn haar lang, lang, lang met blonde highlights. Als ik genoeg van deze, ga ik naar een donkere omgekeerde bob doen.

Bent u het uitproberen van nieuwe produkten die je normaal gesproken niet gebruiken?

Ik koop nooit full-sized mascara omdat het droogt zo snel, dus de kleine monsters zijn mijn jam. Sephora heeft geweldige aanbiedingen op sampler packs dat ik liefdevol nu. Better Than Sex, Ja, zijn zij Echt! en, uiteraard, Diorshow Blackout zijn de beste nieuwe mascara ik de laatste tijd heb geprobeerd.

Wat is iets wat je nog niet geprobeerd, maar zou graag?

De meeste dagen, ik ga in 20 verschillende richtingen en nooit alles te volbrengen ik uiteengezet te doen. Net als elke andere vrouw ter wereld, alle zelfzorg spul valt vrij laag op mijn lijst van prioriteiten en gewoon nooit lijkt te krijgen gedaan. Ik zou graag mezelf te controleren in een lichaam winkel en gewoon een tip-to-tenen onderhoud update: kapsel / kleur / klapband, massage, gezicht, wenkbrauw magie, body weken / stoom / Slough / buff / hydraterende, spray tan, waxen, mani / pedi, enz. Is die er bestaan?

Kun je ons iets vertellen over Sapling?

Sapling is een personal finance site die een geestige en relatable nemen over geld en hoe het werkt biedt. Personal finance is de meest saaie passie die iedereen kan hebben, en ik heb het (room) kreeg. Ik denk dat we een echt goed werk van het maken van een droge materie plezierig.

Heeft u favoriete goedkoop schoonheid koopt?

Eerlijk gezegd, nee. Ik ben te oud om rotzooi rond in de drogisterij gangpaden. Mijn huid is super gevoelig en het krijgen van wrinklier en slapper elke dag - het gewoon niet hebben dat dezelfde 'bounce back' dat het vroeger, dus ik heb om het goed te behandelen. In de regel, ik ben meer van een kwaliteit boven kwantiteit persoon anyways, maar vooral met de dingen die ik op mijn gezicht.

Wat was uw laatste beauty-gerelateerde uitspatting?

Een grote fles van Kiehl's Creme de Corps. Het is het beste! Mijn huid is nooit zachter geweest en de geur is goddelijk.

Wat is een ding dat je elke dag dat maakt je een goed gevoel doen?

Koken voor mijn familie. Mijn man zorgt voor het ontbijt, maar ik doe de rest. Het is zo'n goed gevoel om te weten dat mijn kinderen (Damien, 5 en Lucy, 3) het eten van al de goede dingen van de wereld te bieden heeft. We volgen een plantaardig dieet en ik kook de meeste van onze maaltijden vanaf nul. Ik zal besteden vaak een paar uur op zondag prepping goede spullen voor de week dus we doordeweekse avond diners op de tafel snel te krijgen, maar het is allemaal zelfgemaakt en al met liefde gemaakt.

Als je cocktails met iemand (dood of levend), wie zou dat zijn en wat zou je bestelt kan pakken?

Steve Martin, George Carlin, Louis CK, Tina Fey, Chris Rock, David Sedaris en Rod Serling. Is dat te veel? Dan gewoon George Carlin. Ik zou gewoon bestellen wat hij heeft en we met elkaar vinden zou krijgen. Magisch, zouden we verblijven in het super grappig en geestige twee-cocktail zone, ondanks de hele nacht drinken. Dan zou ik wakker zonder kater (dat is de echte fantasy).

Wanneer voel je je het meest comfortabel in je vel?

Nooit (verdrietig trombone). Ik denk dat het beste wat ik zou aan het zijn comfortabel in mijn eigen huid zou zijn na een paar fluiten van champagne diep op een enorme boot komen. Ook ben ik het dragen van een prachtige lange DVF jurk en schoenen die niet kwetsen. En mijn kinderen zijn rustig demonstreren hoe helder ze zijn als mijn man kijkt liefdevol naar me. En ik maak gewoon een kwinkslag die scheuren iedereen op.

Wie denk je te kijken naar schoonheid inspiratie?

Ik hou van alles over Emma Stone's stijl, zowel op de rode loper en uit. Zij is mijn go-to voor haar en make-up ideeën.

Zorg ervoor dat u Nicole volgen op Instagram (en Sapling, ook, terwijl je toch bezig bent)! Kom volgende week voor de laatste aflevering van 52 Faces, een wekelijkse serie die van een echte vrouw schoonheid routine schijnwerpers. Vorige week, lifestyle blogger Caroline Burke van Burkatron deelden de zelfgemaakte lip scrub recept ze gebruikt om droge lippen en het gezicht mist ze zweert bij voor het bereiken van een bedauwd gloed genezen.

Share This Post