Index / Fashion, Style & Personal Care / 52 Faces: Maya Harris

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

52 Faces: Maya Harris

Maya Harris, een LA-based acteur die afkomstig is uit de Bay Area, is een mooi mens binnen en buiten. Ze heeft ongelooflijke persoonlijke stijl en een affiniteit voor vet lippenstift. Vandaag de dag, ze deelt de drogisterij mascara ze houdt, kan de b

Advertisement

Maya Harris, een LA-based acteur die afkomstig is uit de Bay Area, is een mooi mens binnen en buiten. Ze heeft ongelooflijke persoonlijke stijl en een affiniteit voor vet lippenstift. Vandaag de dag, ze deelt de drogisterij mascara ze houdt, kan de beste $ 20 fles wijn geld te kopen en de eenvoudige dagelijkse ritueel ze doet eerste ding in de ochtend.

Wat is uw huidverzorging routine?

De "it girls" we hebben gezien tientallen jaren vertegenwoordigen Neutrogena vertellen geen leugens! II zijn met behulp van Neutrogena sinds ik 13 jaar oud was. Mijn 80-jarige Nana heeft huid die u zou niet geloven en ze credits aan Neutrogena! Ik heb echt denk dat het gebruik van een zachte handdoek of loofa met een smidge van de goederen twee keer per dag is de truc. Ik heb ook een anti-aging crème, (nog nooit te vroeg), 's nachts en een vochtinbrengende crème met SPF te gebruiken tijdens de dag. Garnier heeft een uitstekende verhelderende en toning crème ik zweer bij. En verrassing, verrassing, het drinken van veel water en het eten van uw groenten helpt. Toch iets wat ik moet mezelf eraan te herinneren, maar dat blijkt!

TOONCHY BB's DAY

Een foto geplaatst door Maya Harris (@baddgalmymy) op 23 april 2016 om 18:53 PDT

Wat make-up doe je gewoonlijk draagt?

Het kan zijn zo 2005, maar ik gebruik Mac cosmetica. Voor de dekking Ik geef de voorkeur, het doet het werk. Ze hebben echt geavanceerde hun producten lichter te maken hen het gevoel! Plus, ze hebben echt alles wat je nodig hebt, van een specifiek eyeliner slijper om een ​​robijn rode lippenstift.

Het hebben van een moment en bedanken mijn lucky sterren Ik heb deze twee.

Een foto geplaatst door Maya Harris (@baddgalmymy) op 25 mei 2016 om 10:57 PDT

Hoe ga je schakelaar omhoog uw look voor een avondje uit?

Ik ben een grote fan van een gedurfde lip deze dagen, van de Barbie roze de Deep Purple die bijna blauw zijn. Ik denk dat een goede huid, benadrukt en de contouren, met een sterke wenkbrauwen en wimpers piekerig gepaard met een gewaagde lip is de perfecte manier om jezelf een pop voor de nacht te geven. Vergeet de eyeliner en oogschaduw, breng de aandacht tot aan de lippen!

Een foto geplaatst door Maya Harris (@baddgalmymy) op 13 augustus 2016 om 19:55 PDT

Wat haarverzorgingsproducten houdt u?

Tea tree alles! Trader Joes heeft is een mooie shampoo en conditioner dat laat mijn lokken zeer schoon. Ik denk dat een grondige schoonmaak is belangrijk, vooral voor de dames die veel producten te gebruiken tijdens de dag om hun haar te doen. Het ruikt ook geweldig. Ik heb droog haar, dus een schar van kokosolie helpt me te houden glanzend en gloeiend!

Een foto geplaatst door Maya Harris (@baddgalmymy) op 17 april 2016 om 18:45 PDT

Wat is het laatste product dat u gebruikt totdat er niets meer over was?

Falsies Mascara van Maybelline. Ik zweer bij het! Ik gebruik het altijd tot er niets meer op mijn wimpers te zetten. Als je ze vet wilt, dit is een winnaar!

Het leven is echt grappig. Het ervaren dat een heleboel deze dagen met dit !!!

2016/11/01 17:04:34

Categorie: Fashion, Style & Personal Care

Tags: Schoonheid, Beauty Basics

Share This Post