Index / Fashion, Style & Personal Care / 52 Faces: Maddie McCormick

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

52 Faces: Maddie McCormick

Maddie McCormick is een LA-based actrice met roots in Chicago. U kunt haar zullen kennen van haar tv-kredieten, met inbegrip van Nickelodeon's "Bucket en Skinner's Epic Adventures" en een MTV piloot "Self Promotion," geregisseerd door

Advertisement

Maddie McCormick is een LA-based actrice met roots in Chicago. U kunt haar zullen kennen van haar tv-kredieten, met inbegrip van Nickelodeon's "Bucket en Skinner's Epic Adventures" en een MTV piloot "Self Promotion," geregisseerd door Zach Braff. U kunt haar zien in de speelfilm "Camera Store," die in bepaalde theaters nu en zal op Netflix in 2017. Haar volgende project is een hoofdrol in een pilot voor HBO Access genaamd "F ** ked Up", die zal beschikbaar zijn op HBO GO in 2017 (!). Vandaag de dag, ze deelt haar schoonheid routine, met inbegrip van een genie backstage beauty tip voor het verminderen van gezwollen ogen en donkere kringen, de betaalbare $ 6 huidverzorgingsproduct ze zweert bij en de gelaatstrekken dat ze geleerd om te omarmen door de jaren heen.

Wat is uw dagelijkse huidverzorging?

Allereerst, ik vermijd de zon als de pest - Ik ben niet eens een grapje. Ik zou SPF zetten in het midden van een sneeuwstorm. Terwijl ik duidelijke huid op de middelbare school had, ontwikkelde ik cystic acne in mijn jaren '20. Geweldig. Ik probeerde alles van topicals tegen antibiotica om het op te helderen, maar niets werkte. Een make-up artist op de set aanbevolen Rodan + Fields voor mij en het was een geschenk uit de hemel. Ik gebruik hun Unblemish kit religieus 's nachts. In de ochtend, probeer ik makkelijk op mijn huid te zijn en gewoon gebruik maken van Cetaphil Gentle Cleanser en Rodan + Velden Unblemish Oil Control Lotion SPF 20. 's Avonds na mijn Rodan + Fields regime, ik smoren in ricinusolie. Ik ben een totaal kokosolie draaide ricinusolie bekeerling; het houdt mijn huid zo veel meer gehydrateerd en vult in die fijne lijntjes. Ik krijg mijn bij Whole Foods voor minder dan $ 6.

Wat is uw dagelijkse make-up routine?

Ik ging door een zware winged eyeliner en rode lippenstift fase (à la Taylor Swift) op de universiteit, maar ik heb sindsdien uit milder en houd het echt natuurlijk en fris. Ik zweer bij mijn gloMinerals Pressed Base (ik gebruik de kleur Fair-Light) met mijn Kabuki kwast om het gelijkmatig verspreid. Het lijkt erop dat je niets draagt ​​maar meteen nivelleert uw huid toon. Plus, het is allemaal natuurlijk, zodat u per ongeluk in slaap kan vallen in het en niet voel me vreselijk over (schuldig).

Toen ik een kind was ik haatte mijn donkere wenkbrauwen - ik had zelfs mijn moeder bleken ze blonde - maar nu ik hou van ze en ze zelfs in te vullen donkerder. Ik gebruik de Anastasia Brow Kit en doen check-ins met FlyBrow om de vorm op punt te houden. Mijn beste vriend stelde me voor aan markeerstift en het heeft alles veranderd. Ik poets een klein beetje van Lorac Light Source Verlichten markeerstift langs de brug van mijn neus en net boven mijn jukbeenderen - het geeft je dat glowy kijken zonder over de top.

Voor de ogen, ik hou het simpel met mijn Shu Uemera lash krultang en Maybelline Volum 'Express The Colossal Cat Eyes Mascara. Ik heb dure mascara eerder geprobeerd, maar ik vind dat degene die je kunt krijgen bij CVS nog steeds mijn favorieten. Ik heb alleen mascara op mijn top wimpers - raar ik weet - maar het maakt het kijken meer natuurlijke en minder "spinachtige" op mij. Als ik ben op zoek naar een beetje extra drama, zal ik mijn wimpers getint bij Voordeel voor $ 20 te krijgen (zo'n goede deal !!). Ik heb geen contour of gebruik bronzer, maar ik zet een klein beetje van Tarte blos op mijn wangen en Aquaphor op mijn lippen en ik ben klaar om te gaan.

Hoe ga je stylen je haar de meeste dagen?

Eerlijk gezegd, de meeste dagen is het in een hoge pony. Toen ik audities heb hoewel, ik hou van mijn clip-in hair extensions. Ze zijn meer dan eenvoudig, en ik snijd ze in mijn haar, zodat ze goed mengen en er natuurlijk uitzien. Mijn favoriete merk is Euronext Remy Clip-in 14 "Human Hair Extensions in Blond Frost van Sally Beauty (hoewel het altijd de neiging om niet op voorraad - grr). Zij afgelopen jaren als je aardig tegen ze zijn een paar regels. extensies: ALTIJD krijgen menselijk haar en geef ze een soort krul, zodat je niet een Barbie-nep-haar blik die ik volg The Barefoot Blonde De techniek voor het knippen in en het mengen uitbreidingen hebben - ze heeft YouTube-video's voor mensen die nieuw zijn. hen. Maar eerlijk gezegd, zodra de verlengingen worden geknipt in, ik gooi een toverstok lukraak door mijn haar en het is direct beachy golven.

Heb ik nog eruit als een New Yorker? #heyuppereastsiders

Een foto gepost door ✗ ✗ maddie McCormick (@madrymccormick) op 22 juli 2016 om 11:29 PDT

Hoe ga je verkleed je look voor een speciale gelegenheid?

Ik hou van een goede Brigitte Bardot half-up, half-down look voor mijn haar, en misschien een beetje matte lipstick - Ik hou Takje door Mac, het is een roze-naakt kleur die er goed uitziet op iedereen. Ik zal het appartement niet verlaten zonder parfum - (! Gaelic voor gratis) SAOR is mijn ga naar. Het is op basis van olie en wordt geleverd in dit kleine verpakkingen, dat maakt het gemakkelijk om mee te nemen, plus mensen zijn altijd te stoppen me om te vragen wat ik draag.

maar ik ga terug naar Parijs?

Een foto gepost door ✗ ✗ maddie McCormick (@madrymccormick) op 19 juli 2016 om 13:09 PDT

Heeft u een speciale make-up routine voor audities of shows?

PRIMER. PRIMER. PRIMER. Laura Mercier en Smashbox maken goede. Het houdt gewoon alles op zijn plaats en geeft je huid een beetje extra bedauwde-ness. Voordat ik ben op de camera, ik exfoliëren altijd mijn huid met de cult-klassieker St. Ive's Apricot Scrub.

Nou dat is een wrap op miss Penny woensdag Ik heb genoten van elke minuut van zijn jullie.

Een foto gepost door ✗ ✗ maddie McCormick (@madrymccormick) op 20 november 2015 om 17:11 PST

Heb je geleerd geen grote backstage beauty tips?

Onder de ogen koeling patches zijn geweldig voor het verminderen van gezwollen ogen / donkere kringen in een snuifje. Laat ze gedurende 10 minuten, terwijl je je haar doen en daarna kijk je meteen meer wakker.

Wat is het laatste product dat u gebruikt 'til was er niets meer over?

gloMinerals Geperst Base. Ik zweer het niet mijn Amazon wagen verlaten.

Als je ziek van kijken naar onze gezichten bent, goed nieuws hier is ons af te sturen. Europe je was goed voor ons. Volgende been met @kittystephans ️️

Een foto gepost door ✗ ✗ maddie McCormick (@madrymccormick) op 18 juni 2016 om 12:14 PDT

Heeft u een doe-behandeling die u lief te hebben?

Niet per se doe, maar ik ben een grote fan van Aztec Indiase Healing Clay Mask - het enger dan het is geluiden. U kunt een enorme badkuip van het poeder voor minder dan $ 8, je mengen met een beetje appelazijn en laat het zitten op je gezicht gedurende 15 minuten. Ik doe het voor elke shoot en het maakt allemaal fijne lijntjes en poriën verdwijnen. Plus het spul duurt eeuwig.

Wat is een ding dat je elke dag dat maakt je een goed gevoel doen?

Ik mediteer met mijn House of Intuition kaars. Het helpt set mijn bedoeling voor de manier waarop ik wil om de dag door te brengen.

Wanneer voel je je het meest comfortabel in je vel?

Zo vreemd als het klinkt, op de camera. Ik voel me als de beste versie van mezelf als ik mijn aandacht gericht op de andere actor en het maken van mensen aan het lachen. Opknoping uit met mijn vriend is daar ook.

Hoe ik me voel over je heen om te zien "Camera Store" in de theaters VANAVOND

2016/12/14 00:02:39

Categorie: Fashion, Style & Personal Care

Tags: Schoonheid, Beauty Basics

Share This Post