Index / Fashion, Style & Personal Care / 52 Faces: Lauren Taylor

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

52 Faces: Lauren Taylor

Lauren Taylor is een in Londen gevestigde productie-assistent die afkomstig is uit Californië. Ze is een liefhebber van de natuur, die een kat genaamd Dame Judi Dench (!) Heeft en houdt van praktische schoenen en onpraktisch haar volume. Vandaag de d

Advertisement

Lauren Taylor is een in Londen gevestigde productie-assistent die afkomstig is uit Californië. Ze is een liefhebber van de natuur, die een kat genaamd Dame Judi Dench (!) Heeft en houdt van praktische schoenen en onpraktisch haar volume. Vandaag de dag, deelt ze de Britse beauty merken ze houdt, de post-travel huid redder ze zweert bij de haarverzorging routine die 18 jaar in de maak was.

Wat is uw dagelijkse huidverzorging routine?

Ik was mijn gezicht met Ren Evercalm Gentle Cleansing Milk 's morgens en' s avonds. Ik heb ook gebruik maken van Shu Uemura Balancing Cleansing Oil om eventuele make-up te verwijderen. In termen van moisturizer, ik gebruik ofwel Ren Vita-Mineral Supplement Daily gezichtscrème of Tata Harpers Repairative Moisturizer.

Wat make-up heb je normaal gesproken dragen?

Ik zeker niet dragen van make-up elke dag, maar als ik dat doe ik blijf het over het algemeen eenvoudig. Ik gebruik Door Terry Cellularose Moisturizing CC Cream om zelfs uit mijn huid. Het is het beste product dat ik heb gevonden in jaren, want het biedt een grote dekking terwijl ze super licht en hydraterende. Om iets op mijn gezicht te verbergen, ik gebruik Laura Mercier Secret Camouflage. Vervolgens definieer ik mijn wenkbrauwen met Kevyn Aucoin De Precision Brow Pencil en ervoor zorgen dat ze hun plaats blijven met Eyeko's Brow Gel. Mijn wimpers zijn vrij eenvoudig, dus ik gebruik Shu Uemura's wimperkruller en een jas van Eyeko's Black Magic Mascara. Indien nodig, zal ik blozen toe (NARS Dolce Vita) of bronzer (NARS Laguna), afhankelijk van hoe lang het geleden is dat mijn huid de zon heeft gezien.

Hoe ga je verkleed je look voor een speciale gelegenheid?

Als ik zin voel me, ik hou van een goede lip kleur, ofwel Bite Beauty Cashmere Lip Cream of Tom Ford Lipstick, en zullen sommige oogschaduw met behulp van Laura Mercier's Caviar Stick Eye Colour in Sand Glow en een eyeliner toe te voegen. Om mijn huid er een beetje hippere, gebruik ik Nuxe Shimmering Dry Oil Huile Prodigieuse Or.

Wat zijn uw go-to haarverzorgingsproducten en styling tools?

Ik worstelde met mijn haar al jaren en het kostte me ongeveer 18 jaar tot mijn natuurlijke textuur te omarmen. Het beste wat er gebeurd met mijn krullend haar was een diffuser en een kapper, die vertelde me om het nooit meer te raken met een borstel. Ik kam alleen door mijn haar wanneer het behandeld in conditioner in de douche, vanaf dat ik het niet aan. Met mijn haar vochtig is, gebruik ik Miss Jessie's Multiculturele krullen en kneed het in, dan is mijn haar te drogen ondersteboven met een diffuser. Ik gebruik Oribe ondoordringbare anti-Vochtigheid Spray om ervoor te zorgen dat mijn krullen blijven, en indien nodig een aantal OUAI Hair Oil voor glans.

Zijn er Britse schoonheid koopt heb je ontdekt dat je helemaal gek?

Zowel Ren en Eyeko zijn twee Britse merken die ik van hou en elke dag gebruiken. Er is ook een winkel hier in Londen genaamd Content Beauty & Welzijn waar ik van hou. Ze hebben alles wat je zou denken in termen van natuurlijke schoonheid en dragen zowel Britse gebaseerde producten en andere grote merken.

Heeft uw Britse schoonheid routine afwijken van uw Amerikaanse schoonheid routine?

Het belangrijkste verschil tussen mijn Amerikaanse en Britse schoonheid routine is vocht. In de winter hier in Engeland kunnen de kou en verwarming grote schade aanrichten op uw huid, zodat de hydraterende moet overvloedig worden verhoogd. Ik had ook zelden blush of enige vorm van bronzer gebruiken toen ik in de staten, maar nu dat mijn huid veel bleker het moet een beetje hulp is geworden.

Hoe ziet u uw huid te behouden tijdens het reizen?

Ik probeer niet om make-up te dragen tijdens het vliegen, alleen maar omdat je huid al te maken met een veel. Ik vorst mijn gezicht als een taart met een vochtinbrengende crème voordat ik op een vliegtuig en meestal wanneer ik mijn bestemming bereikt Ik zal gebruik maken van Tata Harpers Resurfacing Mask.

Je hebt in Londen gewoond voor vier jaar (!). Wat is een ding dat je missen van uw woonplaats?

Terwijl ik het cultureel passende thee en koekjes hier hebben aangenomen, ik mis Mexicaans eten als een oude vriend.

Wat is het laatste product dat u gebruikt 'til was er niets meer over?

Ik gebruik Aquaphor Lip Repair tot zijn gegaan.

Wat is een ding dat je elke dag dat maakt je een goed gevoel doen?

Hoewel ik niet beweren dat het te doen elke dag, oefening is zeker wat maakt me een goed gevoel, zelfs als het is gewoon fietsen rond de stad.

Als je drankjes met iemand, wie zou dat zijn en wat zou je bestelt kan pakken?

Zo cliché als het klinkt, zou ik kiezen voor koningin Elizabeth II. Hoe langer ik hier heb gewoond hoe meer ze me intrigeert. In staat zijn om een ​​vrouw die met Churchill geraadpleegd en toch heeft een twitter account zou opmerkelijk zijn om te spreken. Ik zou waarschijnlijk thee bestellen, gewoon omdat ik saai als dat en kan niet worden vertrouwd met een drankje van alcohol content.

Wanneer voel je je het meest comfortabel in je vel?

Als ik met vrienden en / of familie in de natuur, van welke aard. Hoe langer ik leef als een stadsmens, hoe meer ik besef hoeveel ik mis het buitenleven, of het nu een boerderij in Schotland of een strand naar huis in Californië.

Hoe zou u uw aanpak om schoonheid te beschrijven?

Ondanks het feit dat zo'n fan van beauty producten van alle soorten, wil ik dat mijn benadering van schoonheid is vrij eenvoudig. Het is gebaseerd op zelfzorg en voeden van meer dan een bron van zelfvertrouwen. Ik wil graag wat werkt voor mij en wat voel ik me geweldig vinden. Mijn zus-in-law en ik delen een liefde voor producten die werken en zijn van de natuurlijke / organische overtuiging, en we zorgen er altijd voor elkaar op de hoogte te houden.

Dank je wel, Lauren! Kom volgende week voor de laatste aflevering van 52 Faces, een wekelijkse serie die van een echte vrouw schoonheid routine schijnwerpers. Vorige week, Veronica Pohls deelde de levensveranderende onder de ogen concealer gebruikt ze elke dag, de $ 12 drogisterij tanning mousse zweert ze door met haar verrassende geheime wapen voor het krijgen van super gladde huid.

Share This Post