Index / Fashion, Style & Personal Care / 52 Faces: Kristen Maher

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

52 Faces: Kristen Maher

Kristen Maher, een sales manager bij Yelp, is down to earth, benijdenswaardig stijlvol en kan lipstick feilloos toe te passen (case in point). Vandaag de dag, Kristen onthult haar geheime wapen voor de bestrijding van vlekken, haar go-to tinten van l

Advertisement

Kristen Maher, een sales manager bij Yelp, is down to earth, benijdenswaardig stijlvol en kan lipstick feilloos toe te passen (case in point). Vandaag de dag, Kristen onthult haar geheime wapen voor de bestrijding van vlekken, haar go-to tinten van lippenstift en haar celebrity dubbelganger beauty icoon.

Wat is uw dagelijkse huidverzorging?

Ik heb de neiging om een ​​bos van verschillende producten Ik las over in plaats van vasthouden aan een paar te proberen, maar onlangs heb ik geprobeerd vast te houden aan een dagelijkse routine. Ik gebruik twee gezicht wast: Een die is mild en één voor breakouts. Helaas kan mijn gezicht gevoelig voor kleine puistjes, vooral als ik gestrest. 'S nachts, ik gebruik van La Roche-Posay Effaclar Zuiverende Foaming Gel Cleanser en vervolgens Cetaphil of Kiehl's Ultra Facial Cleanser in de ochtenden. Als ik een gebrek is, zal ik schar op Mario Badescu Drying Lotion voordat ik naar bed ga, die wonderen werkt. Ik meestal gezet op Benefit Triple uitvoeren Facial Emulsion in de ochtend voordat ik op mijn make-up te zetten. Een keer per week, zal ik Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask Kiehl's, die mijn huid smet gratis en erg glad blijft gebruiken.

Wat make-up heb je normaal gesproken dragen?

Mijn make-up routine is een van mijn favoriete delen van mijn dag, en ik ben er vrij in overeenstemming met wat ik draag of het een werkdag, weekend of 's nachts uit. Ik voor het eerst beginnen met een paar sprays van Smashbox Photo Finish Primer Water om mijn gezicht te stellen voordat stichting. Geloof het of niet, mijn favoriet gezicht stichting is Neutrogena gezonde huid vloeibare make-up die ik breng met een beauty blender. Ik heb het dragen van het sinds ik 16 was en ik krijg complimenten de hele tijd. Zelfs als ik een smet of twee, het maakt mijn gezicht kijken vlekkeloos. Na de stichting, zette ik mijn gezicht met MAC mineraliseert Skinfinish poeder dat geeft me dat extra perfecte look.

Ik gebruik meestal Nars blozen in Deep Throat of Orgasm en eindig mijn gezicht met La Mer's The Powder die olie elimineert de hele dag door en geeft me een bedauwd, verhelderende blik. Na mijn gezicht, ik poets mijn wenkbrauwen met Benefit's Goof Proof Brow Pencil en zet ze met de Benefit's Gimme Brow. Als afsluiting van mijn wenkbrauwen, ik veeg Benefit's High Brow markeerstift recht onder de boog hen die perfecte afwerking te geven. Ik gebruik dan Benefit's Roller Lash Mascara Curling op mijn top wimpers, die mijn wimpers super lange en dramatische maakt.

Als ik ga die avond, kan ik ook een beetje van Mac's eyeliner toe te voegen in een goldish bruine tint aan mijn top deksel. Dan te eindigen, ik regel mijn lippen met Mac's Lip Pencil in dapper Bare (goede universele kleur), dep een beetje rosebud sussen op, en vul ze in met één van mijn vele Kat Von D Everlasting Liquid Lipsticks (Double Dare is mijn favoriet ) of Smashbox's aways Op Matte Lipstick Liquid (In Demand, Alarm Babe en Big Spender zijn een paar van mijn favorieten).

Hoe zou u uw aanpak om schoonheid te beschrijven?

Ik zou mijn benadering van schoonheid omschrijven als fris maar vet. Ik hou van een goede gewaagde en heldere lip (zul je zelden catch me zonder één!) En lange wimpers om mijn ogen pop te maken.

Laat het ons weten, hoe maak je zo'n geweldige haar te krijgen?

Ik meestal alleen mijn haar wassen 3-4 keer max per week, waarvan ik denk dat ervoor zorgt dat het echt glanzend en gezond. De meeste dagen op het werk ik gooi gewoon mijn haar in een knotje, maar in het weekend en uitgaansavonden ik krullen en de stijl het. Ik krullen mijn haar met behulp van T3 SinglePass Whirl Styling Wand (uitverkocht, maar vergelijkbaar hier), die mijn haar, dat zacht beachy curl look. Mijn krullen duren de hele dag, en het is zo makkelijk te gebruiken. Nadat ik mijn haar te krullen, ik borstelen elke curl om ze los te komen en spuit een beetje haarlak om de golf te houden.

Bent u het uitproberen van nieuwe producten meestal niet gebruiken?

Ik heb nog nooit gebruikt onder oogcrème, maar sinds ik donkere kringen onder de ogen hebt gemerkt, begon ik met behulp Het is Potent! oogcrème door Benefit.

Heeft u favoriete schoonheidsbehandelingen?

Mijn favoriete schoonheidsbehandeling is zeker het krijgen van mijn wenkbrauwen waxen. Ik heb van nature donker en dikke wenkbrauwen, dat is een zegen, maar ook hoge onderhoudskosten! Terwijl ik ben gelukkig natuurlijke dikke wenkbrauwen zijn, ik heb het krijgen van hen gewaxt sinds ik 12 was, en moeten krijgen ze elke twee weken gedaan. Ik voel me altijd zo veel meer samen te stellen als mijn wenkbrauwen vers worden gedaan en ik ben zo blij dat ik nooit in die tiener pincet waanzin!

Wat is het laatste product dat u gebruikt totdat er niets meer over was?

Gezond Sexy Hair Soy Tri-Tarwe Leave in Conditioner. Het maakt mijn haar zo zacht zonder dat het vettig.

Wat zijn sommige van uw favoriete geuren je?

Marchesa (ze dit niet langer te maken, maar u kunt meestal vinden op Amazon), Jo Malone in Nectarine Blossom and Honey, en Stella van Stella McCartney.

Kun je ons iets vertellen over je werk? Hoe is het om te werken op Yelp?

Ik had net mijn vier jaar jubileum of "Yelpiversary" zoals we het graag noemen. Ik ben begonnen als sales account executive in San Francisco een paar maanden na zijn afstuderen aan de UCLA, en daarna werd bijna twee jaar geleden gepromoveerd tot sales management.

Ik verhuisde naar Chicago van San Francisco voor mijn baan bij Yelp. Aangezien ik heb nog nooit buiten geleefd van Californië, dacht ik 'waarom niet ?! " en verhuisde in april met mijn beste vriend van het werk. We hebben veel plezier versieren van ons appartement rechtstreeks uit Pinterest gehad (foto's hieronder, we houden ook kaas en hosting mensen voor wijn nachten).

Ik op dit moment leiden de tweede maand van onze sales training in Chicago, dus ik krijg elke maand samen met 25 tot 70 nieuwe sales account executives en laten kennismaken met Yelp Sales. Ik heb een aantal van mijn beste vrienden ontmoet op Yelp in zowel SF en Chicago en absoluut hou van mijn werk. Kan niet wachten op de volgende vier jaar!


Wat is een ding dat je elke dag dat maakt je een goed gevoel doen?

Ik kan soort van een stressscenario, dus ik zorg ervoor uit te werken een paar keer per week (ik hou SoulCycle!) En ik heb steeds in eenvoudige meditatie.

Wie denk je te kijken naar schoonheid inspiratie?

Sinds "Laguna Beach" terug in de dag uitgezonden, heb ik altijd van Lauren Conrad. We hebben vergelijkbare haar en oogkleur, zodat beauty tips die werken voor haar, hebben de neiging om goed te werken voor mij. Ik denk ook dat ze heeft de meest verbazingwekkende haar, dus ik krijg vaak kleur ideeën van haar.

Ik heb ook kijken naar Kiernan Shipka (Sally Draper van "Mad Men") voor schoonheid en mode-advies. Ik krijg nogal eens dat ze mijn dubbelganger verteld, dus alle producten Ik las dat ze gebruikt geef ik een keer te proberen!

Zorg ervoor dat Kristen volgen op Instagram, en laat volgende week terug voor de laatste aflevering van 52 Faces, een wekelijkse serie die van een echte vrouw schoonheid routine schijnwerpers. Vorige week, LA-based acteur Maya Harris bleek de beste $ 7 mascara en de super eenvoudige ochtendritueel, dat houdt haar positieve gevoel de hele dag lang.

Share This Post