Index / Fashion, Style & Personal Care / 52 Faces: Kendall Bitonte

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

52 Faces: Kendall Bitonte

Adventure is altijd een deel van het leven Kendall Bitonte geweest. Ze heeft jeugdherinneringen van korenvelden en open vlaktes in Kansas en college verhalen van de tijd doorgebracht in Boston en New York. Na haar afstuderen verhuisde ze naar Londen

Advertisement

Adventure is altijd een deel van het leven Kendall Bitonte geweest. Ze heeft jeugdherinneringen van korenvelden en open vlaktes in Kansas en college verhalen van de tijd doorgebracht in Boston en New York. Na haar afstuderen verhuisde ze naar Londen voor een jaar, en nam daarna af naar China waar ze bracht de laatste vier. Je zou denken dat de fijne kneepjes van de reis haar zelfzorg routine zou maken net zo gedetailleerd, maar dat is niet het geval! Leer hoe Kendall's rechtlijnige aanpak om make-up is een reactie op haar leven in China - en wat ze geleerd over schoonheid uit het buitenland wonen.

Wat is uw dagelijkse make-up routine?

Mijn routine is minimalistisch met een hoofdletter M. Wonen in Beijing is hard op je huid - de lucht is droog en de kwaliteit is slecht, met een hoog niveau van verontreinigende stoffen en giftige deeltjes. Gezien dit, ik ben huiverig om mijn huid bombarderen met elke crèmes of poeders. Als ik make-up dragen helemaal niet, ik zal alleen zet op lichte oogmake-up (dat wil zeggen, bruin eyeliner), vul mijn wenkbrauwen met een wenkbrauw potlood en een paar jassen van Maybelline The Falsies Volum 'Express Mascara in Blackest Black toe te passen. Ik probeer ook een Chapstick bij de hand te hebben.

Hoewel mijn dagelijkse routine is voorbij basic, geniet ik om een ​​beetje meer tijd om primp voordat ik naar buiten. Meestal doe ik een bronzen smokey eye, mascara en lippenstift. In feite, tijdens de universiteit, zou ik vaak make-up van mijn vrienden ook. Onlangs heb ik de make-up voor de gehele bruids partij, na aftrek van de bruid, van de bruiloft van mijn beste vriend. Een bruine palet met een lichte metallic glans lijkt te werken bijna iedereen en niet overschaduwen natuurlijke kleuren en schoonheid.

Het spelen in de badmeester staan ​​op de Chinese kust - bedankt voor het werk retraite, GEI! 东 戴 河

Een foto gepost door kbitonte (@kbitonte) op 19 augustus 2016 om 06:47 PDT

Op een normale dag, mijn make-up is totaal minimaal en ik ben een grote fan van #natural schoonheid. Maar natuurlijk, het is leuk om een ​​lil dolled up voor een avondje uit te krijgen. Mijn make-up palet is niet echt toevallig in de afgelopen jaren; Ik weet wat ik leuk vind en het is Sephora en Maybelline.

Een foto gepost door kbitonte (@kbitonte) op 15 november 2016 om 04:47 PST

Je verhuisde van Boston naar Londen naar Shanghai en vervolgens naar Peking in de afgelopen vier jaar. Hoe is het leven in verschillende steden beïnvloed uw schoonheid routine?

Bewegende vaak en wonen in het buitenland heeft me gedwongen om te weten wat het beste werkt voor mijn huid. De verhuizing naar Londen was ruw op de portemonnee, en zo werd ik me meer bewust van wat nodig was op een dagelijkse basis om mijn shopping trips te beperken. Verhuizen naar China, aan de andere kant, moest ik precies wat ik nodig heb in een product, want ik moet ingrediëntenlijst vertalen en zoeken door middel van rekken van flessen en crèmes weten! Afgezien van deze, ik ben gekomen om schoonheid te genieten in al zijn diversiteit - ik vooral genieten van het leren van vrienden over de lokale "look", of hun opvattingen over schoonheid.

Het is een #mask soort dag in #beijing. #igersbeijing #mychinagram #chinalife

Een foto gepost door kbitonte (@kbitonte) op 6 september 2014 om 02:52 PDT

Wat huidverzorgingsproducten doe je zweren bij?

Het is moeilijk om zweren bij alle producten, omdat je ze niet zou kunnen vinden in het buitenland. Omdat het milieu is hoe het is in China, en alleen voor mijn geestelijke gezondheid, ik zweer door het wassen van mijn gezicht twee keer per dag met een olie-control scrub. Ik geef de voorkeur Neutrogena, maar St. Ives en schoon en helder hebben ook een aantal echt geweldige producten die ik zal werken aan het repertoire. Bij het nemen van 's nachts treinen of vluchten, ik ben er zeker van de verfrissende Pink Grapefruit cleansing doekjes inpakken door Neutrogena. Mijn geheime wapen voor huidverzorging is Neosporin. Het klinkt misschien saai, maar geloof me: het moment dat een puistje begint te ontstaan ​​of gaat schurk, zet duidelijk Neosporin op. Na twee dagen, is de plek gegaan en je hebt jezelf beschermd tegen bacteriën in het proces. Plus, er is absoluut geen littekens of verkleuring.

Dit is de internationale branding mensen !! Kunt u de 汉子 bevlekken? #selfcare

Een foto gepost door kbitonte (@kbitonte) op 15 november 2016 om 15:12 PST

Wat is er anders over winkelen voor schoonheid en huidverzorgingsproducten, terwijl het leven in China versus Amerika?

Voorbij de taalbarrière, het eerste wat mij opviel is dat er geen zelfbruiner, bronzer, enz. In de winkels. In China, de gecommercialiseerd notie van de ideale huid is zo wit mogelijk - porselein-achtige is echt het doel. Ik heb ook na dubbele controle, per ongeluk kocht Dove "whitening" body zeep.

Vrienden en collega's zullen ook zweren bij huidverzorging maskers, die ze 's avonds of wekelijks zal dragen. De maskers zijn echt geweldig verpakkingen die vaak met cartoons en dieren is geladen, en de maskers zelf zullen (vermoedelijk) schoon, fleuren, witter en lijnen te verminderen. Op dagelijkse basis, zonnebrandcrème en bescherming tegen de zon, variërend van paraplu's aan UV-bescherming van de mouwen zijn alle woede.

De andere grote schoonheid trend is het creëren van pop-achtige ogen. Vrouwen zullen valse wimpers, tattoo slijtage en / of in hun wenkbrauwen te vullen en slijtage donkerbruin gekleurde contacten (zelfs zonder voorschrift) om hun ogen lijken groter en ronder. Maar natuurlijk, deze generalisatie wordt verzameld van mijn persoonlijke ervaring in Beijing en Shanghai. Ik geniet echt van het zien van meer alternatieve kapsels in opkomst, ook. In Beijing, zijn meisjes proberen uit platina, rood en zelfs regenboog kleuren zoals roze en blauw - het ziet er echt cool.

Mijn kleine rol in alle Goedheid

Een foto gepost door kbitonte (@kbitonte) op 11 november 2015 om 07:38 PST

Zijn er beauty producten die je hebt gevonden in Peking die wedijveren met alles wat je hebt gebruikt in de VS of het Verenigd Koninkrijk?

Ik kan niet echt zeggen dat ik! Gezien mijn zeer minimale make-up routine, ik hoef niet te veel winkelen. Als ik een bezoek aan familie in de Verenigde Staten, zal ik een aantal buizen van Maybelline The Falsies Volum 'Express Mascara in Blackest Black kopen.

Een ding dat ik echt wil proberen is Tanaka uit Myanmar. Gemaakt van schors, Tanaka is een gele pasta die Birmese volk zullen smeren op hun gezicht, armen en nek voor bescherming tegen de zon en koeling. Hoewel ik naar Myanmar voor het werk meerdere malen geweest, ik heb nog om het te proberen - volgende keer dat ik zal zeker!

Spelen met deze kiddos in Thanbayarkhon Village buiten Yangon, Myanmar was een genot. De gele pasta op hun gezichten heet "thanaka" en het is gemaakt van gemalen schors. Een cosmetische plakken, thanaka beschermt de huid tegen de sterke zonnestralen en helpt het lichaam koel (nodig aangezien de temperaturen blijven in de jaren 90 het hele jaar door) ook. Velen zullen het te wrijven in het gezicht, nek en armen. Ik denk dat de cirkels op de wangen deze kinderen 'vangt hun geanimeerde en fun-loving geesten.

Een foto gepost door kbitonte (@kbitonte) op 4 november 2016 om 21:41 PDT

Welke schoonheid trucs heb je geleerd van het leven in China?

De belangrijkste schoonheid truc die ik heb opgepikt uit China is dat uw algehele gezondheid is aangesloten op je eten, langs de lijnen van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM). Naar aanleiding van TCM, Chinezen hebben een bepaalde tijd voor het eten bijna geen voedsel om zijn voordelen voor de gezondheid te maximaliseren. Ook is er een sterke nadruk op gaan voor een korte wandeling of zelfs het doen van een aantal zachte dansen na elke maaltijd! Hoewel ik niet TCM volgen, denk ik dat de verbinding tussen wat we eten, hoe we kijken en hoe we ons voelen is belangrijk. Ik denk ook dat deze lijn van gedachte is vernietigend onderbelicht in de westelijke delen van de wereld. Bijvoorbeeld, als ik junk eten of een weekend met te veel drank, mijn lichaam en geest zal laten zien. Maar de Chinese cultuur is dit verband benadrukt.

Ahh visioenen van dim sum dansen in mijn hoofd ... beste gerecht linksboven Throwback van vorig weekend in #Shenzhen met Rina!

Een foto gepost door kbitonte (@kbitonte) op 5 augustus 2016 om 08:49 PDT

Nu dat je hebt geleefd in zeer verschillende plaatsen, hoe zou u beschrijven wat het betekent om mooi te zijn?

Ik heb twee dingen geleerd over schoonheid. Ten eerste, je bent mooi als je volledig te accepteren jezelf en waar je bent in het moment. Ten tweede, er is echt geen schoonheid norm. Hoe meer we omarmen variatie in onze schoonheidsidealen, het meer schoonheid zal er in de wereld.

2016/11/15 16:05:00

Categorie: Fashion, Style & Personal Care

Tags: Schoonheid, Beauty Basics

Share This Post