Index / Fashion, Style & Personal Care / 52 Faces: Jennie Matuszek

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

52 Faces: Jennie Matuszek

Jennie Matuszek altijd lijkt te weten welke winkels hebben de best smakende koffie, die zitstokken hebben de mooiste uitzichten en welke trajecten hebben de meest boeiende bezienswaardigheden en geluiden. Haar benadering van schoonheid is net zo atte

Advertisement

Jennie Matuszek altijd lijkt te weten welke winkels hebben de best smakende koffie, die zitstokken hebben de mooiste uitzichten en welke trajecten hebben de meest boeiende bezienswaardigheden en geluiden. Haar benadering van schoonheid is net zo attent: ze paren all-natuurlijke producten met luxe vindt een routine die zowel ontspannen en luxe te creëren. We inhalen met Jennie toen ze na een verblijf van tien jaar in Londen opnieuw instelt om haar leven in Nieuw-Zeeland.

Wat is uw dagelijkse make-up routine?

Wonen op Waiheke Island in Nieuw-Zeeland, ongeveer twee uur rijden van Aukland, ik heb geleerd dat minimalisme is de sleutel. Deels omdat alles wat ik hier was over op de veerboot worden uitgevoerd, en deels omdat er zowat altijd iets anders wil ik eerder doen dan tijd doorbrengen in de voorkant van de spiegel.

Ik gebruik een Trilogy cleanser en een vochtinbrengende crème van het Franse merk Eau Thermale Avène. Zowat al mijn make-up is bareMinerals: I de Pure Brightening Serum Foundation, de Mineral Veil afwerking poeder en de Flawless Definition Mascara gebruiken. Een tijd geleden, was ik werkzaam als tv-verslaggever en een make-up artist kwam en gaf ons allemaal een bareMinerals demonstratie. Ze vertelde ons dat je zou kunnen gaan naar bed met een volle gezicht van make-up en je huid nog steeds gezond zijn - die resoneerde met mijn twintiger zelf.

Op glam dagen, ik solliciteren bareMinerals oogschaduw, bareMinerals Bronzer en Bobby Brown Long-Wear Gel Eyeliner. Misschien ben ik niet zo minimalistisch als ik had gedacht!

Hoe is uw huidverzorging evolueerde door de jaren heen?

Nu, meer dan ooit, ik ben het vervangen van producten in mijn make-up tas met degenen die natuurlijke, organische en wreedheid-vrij zijn.

Het is makkelijk te doen als er grote merken zoals Antipodes - Ik hou van hun goddelijke Gezicht Oil en gebruik een paar druppels met warm water op een wattenschijfje voor het reinigen. Het is echt een vochtinbrengende crème, maar het werkt goed en ruikt eetbaar. Natuurlijke cosmetica voel me een stuk meer verzorgende. Het zien van de oceaan buiten mijn raam elke ochtend maakt me meer bewust van mijn verantwoordelijkheid na het milieu om te kijken waar mogelijk.

Dat gezegd hebbende, ik heb zeer goede herinneringen aan die worden genomen om de warenhuizen met mijn glamoureuze tante en met make-up toegepast. Onze focus lag op juweel-achtige kleuren en bedwelmende geuren, in plaats van de ingrediënten. Maar nu dat u al die glamour kan hebben in een product dat is ook goed voor je, het is gewoon logisch om het op deze manier te doen.

Vandaag lopen naar de bibliotheek. Het nemen van de andere leidt route naar echt goede koffie.

2016/11/22 17:33:27

Categorie: Fashion, Style & Personal Care

Tags: Schoonheid, Beauty Basics

Share This Post