Index / Fashion, Style & Personal Care / 52 Faces: Coraline Despeyroux

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

52 Faces: Coraline Despeyroux

Coraline Despeyroux is elk beetje de typisch chique Franse vrouw: ze heeft een verzameling van rode lippenstift die ze draagt ​​met een minimum aan make-up en ze aangetrokken in de richting van een bescheiden, gedempt kledingkast. Maar, omdat ze verh

Advertisement

Coraline Despeyroux is elk beetje de typisch chique Franse vrouw: ze heeft een verzameling van rode lippenstift die ze draagt ​​met een minimum aan make-up en ze aangetrokken in de richting van een bescheiden, gedempt kledingkast. Maar, omdat ze verhuisd van Zuid-Frankrijk naar Londen acht jaar geleden, heeft Coraline geleerd hoe ze haar oma's klassieke Franse schoonheid advies evenwicht te brengen met meer durf gevoel voor stijl van de Britse stad - in feite, neemt ze een paar kleermakers wachtrijen van haar marketing baan bij Burberry. Deze week hebben we een praatje met Coraline over haar kijk op Franse en Britse schoonheid en haar favoriete routes in de stad voor het vertrouwen stimuleren runs.

Wat is uw dagelijkse make-up routine?

Mijn dagelijkse make-up routine is vrij eenvoudig en snel. Ik wil mijn gezicht te wassen elke ochtend met Liquid Facial Soap Clinique's gevolgd door hun te verduidelijken lotion en hydraterende crème. Als ik moe ben, of ik het gevoel dat mijn huid ziet er een beetje saai, dan heb ik ook Burberry's Fresh Glow Luminous Fluid Base voorafgaand gelden voor mijn stichting.

Ik gebruik altijd vloeibare foundation, omdat ik het gevoel dat het de makkelijkste foundation aan te brengen en zorgt voor een natuurlijke look. Ik heb ook graag mijn foundation met mijn handen. Echter, ik heb niet een favoriete merk - Ik heb de neiging om te veranderen wat ik gebruik heel vaak om nieuwe producten uit te proberen. Op dit moment, ik hou Onfeilbare Pro-Matte 24 uur Stichting van L'Oréal. Dan gelden I poeder en blush, veel blush! Ik denk dat blush is het belangrijkste deel van mijn make-up routine. Mijn favoriete merken voor blush zijn MAC, Burberry en Guerlain. Ik ben een grote fan van Terracotta Licht van Guerlain, en ik gebruik het in feite als een bronzer en een blos. Op dit moment heb ik twee tinten blush dat ik hou van voor de winter. De Melba blush van MAC heeft een mooie perzik kleur die echt goed met warme make-up looks werkt. Ik hou ook van Burberry's Light Glow blush in Misty - het is echt duurzaam en ziet er prachtig uit met rode lippen.

toen ik solliciteren MAC Fluidline eyeliner met de 266 Small Angle Brush, No7 Intense Volume Mascara en lippenstift (Mac's Viva Glam lipstick II van en Burberry's Lip Velvet in Oxblood behoren tot mijn favorieten). Ik draag ook glans, afhankelijk van de dag. Het lijkt misschien veel lijken, maar ik over het algemeen doe mijn make-up minder dan 10 minuten.

Een meisje heeft nooit te veel rode lippenstift. #redlips #makeup #lipstick #beauty #burberrybeauty #mac

Een foto gepost door Coraline Despeyroux (@being_coraline) op 22 november 2016 om 02:27 PST

U woont in Londen, waar het regent de hele tijd. Hoe zorg je ervoor dat je haar ziet er nog steeds goed?

Dit is moeilijk! Ik normaal rechtzetten mijn haar in de ochtend, maar ik heb geleerd dat de Londense regen en luchtvochtigheid een echte uitdaging kan zijn. Mijn haar is van nature golvend, dus ik meestal laat het zijn als het regent. Een ander kapsel voor een regenachtige dag - vlechten. Het hebben van je haar kan een echte redder in nood op een regenachtige dag. Mijn persoonlijke favoriet is de kroon vlecht; het is snel, eenvoudig en echt schattig!

Er gaat niets boven een vroege ochtend lopen op de dag op een goede nota te beginnen :) #Sunshine #PositiveThinking

Een foto gepost door Coraline Despeyroux (@being_coraline) op 28 mei 2015 om 05:09 PDT

Wat is het beste advies over huidverzorging die je hebt ontvangen?

Het beste advies dat ik ooit heb gekregen was van mijn oma. Ik begon me af te vragen of ik anti-rimpel crèmes te gebruiken wanneer ik mijn late twintiger jaren bereikt, dus ik vroeg aan mijn oma wat ze dacht. Ze gewoon antwoordde: "Geen behoefte aan dat. Reinig je huid elke dag, gebruik een goede vochtinbrengende crème en een glimlach. Een gelukkig binnen is de sleutel tot gelukkig huid." Ik moet zeggen, op de leeftijd van 80, mijn oma heeft de meest verbazingwekkende huid. Dus, ik volgde haar advies en bleef met mijn drie simpele Clinique producten.

Je bent oorspronkelijk uit Frankrijk, en zoals u weet, zijn Franse vrouwen bewonderd over de hele wereld voor hun schijnbaar moeiteloos schoonheid en stijl. Hoe voel je je over dat generalisatie?

Ik wist niet dat het tot ik naar Londen verhuisde. Mensen begonnen te reageren op mijn rode lippenstift of eenvoudige mascara en zwarte voering te zeggen: "O ja, dat is echt Frans." Ik dacht eerst dat was dom, maar ik snel besefte dat ik was best Fransen in mijn schoonheid routine (of in ieder geval echt beïnvloed door mijn oma, dus dat is het Frans). Ik hou echt van eenvoudige make-up en volg altijd de ogen-of-lips regel. Dus, als ik echt rode lippen, ik zal de oogmake-up eenvoudig en vice versa te houden.

Ik heb het gevoel dat deze generalisatie een beetje druk kan toevoegen, ook, omdat mensen vaak verwachten dat ik een zekere "Franse" look hebben. Dat gezegd hebbende, ik ben er vrij zeker van dat mijn accent alleen al is genoeg om me de "Franse" stijl!

Wat een prachtige dag! Bisous van Stubton hall - Lincolnshire #WeddingFun

Een foto gepost door Coraline Despeyroux (@being_coraline) op 10 oktober 2014 om 11:12 PDT

Wat vind je het meest over de Franse benadering van schoonheid en stijl willen?

Ik hou van de eenvoud. Als het gaat om stijl, hoeft Fransen niet echt te experimenteren met kleuren. Ze hebben de neiging vast te houden aan wit, zwart en effen kleuren. Zij zorgen er altijd voor zorgen dat hun accessoires overeenkomen met hun schoenen en kleding, en hebben ze de neiging om te gaan voor een eenvoudige make-up - rode lippen, blush en mascara. In zekere zin is het vrij eenvoudig om de Franse trends. Een kleine zwarte jurk, rode lippen, et voilà!

Allez les bleus !!! . Dank u Amazon Prime voor de snelle levering gezichtsverf (geleverd in het park). En bedankt @markmillena voor het zijn de beste vriend ooit! . Ik denk dat u misschien wel meer Frans dan ik vanavond. # Euro2016 #final #france #teamfrance #supporter #parsonsgreen #screenonthegreen #love #happy

Een foto gepost door Coraline Despeyroux (@being_coraline) op 10 juli 2016 om 10:57 PDT

Op welke manier is uw eigen persoonlijke stijl beïnvloed door de "Franse aanpak?"

Waarschijnlijk in de zin dat ik niet kleuren te mengen. Wonen in Londen, heb ik vaak gezien excentrieke en kleurrijke looks. Ik soms jaloers op het meisje die het aandurfde om blauwe schoenen of een roze hoed te dragen. Ik kijk vaak tegen zeer kleurrijke outfits en denken: "Wow, dit ziet er fantastisch uit, maar niet op mij." Dat wil niet zeggen dat ik niet van kleur, doe ik draag, maar ik geneigd te houden aan marine blauw, zwart, beige, grijs en donkergroen.

Je werkt voor Burberry, die kan worden beschouwd als de belichaming van de klassieke Britse stijl. Wat mode trucs heb je geleerd van het merk?

Waarschijnlijk is dat de mode is de uitdrukking van zichzelf. Het hebben van een gevoel voor mode betekent niet dat je draagt ​​de nieuwste trends, betekent dit dat je weet hoe je kleding te gebruiken om jezelf te uiten. Het betekent dat wat je draagt ​​weerspiegelt wie je bent, of misschien, wie je wilt zijn op die dag. Ik voel me zeer gelukkig om te werken in een plaats waar ik vrijwel alles wat ik wil kan dragen. Niemand zal kijken me grappig als ik aankwam op het werk met een ballroom jurk aan.

Herinvoering van de Burberry Poncho #burberryponchos #CampaignStars

Een foto gepost door Coraline Despeyroux (@being_coraline) op 31 juli 2015 om 16:25 PDT

Londen is ook bekend om zijn gedurfde street style. Wat voor soort outfits heb je in de stad gezien, dat u wilt kopiëren?

Ik hou van de low-laarzen-met-hoge sokken stijl. Het doet me denken aan een Engels schooluniform en kan zien er echt schattig wanneer gecombineerd met een rok. Ik hou ook erg kleurrijke outfits. Ik heb het gevoel dat je de meest kleurrijke combinaties in Londen te zien. In een stad die een veel grijze dagen heeft, het voelt geweldig om te zien dat zoveel mensen het dragen van kleuren. Het verbazingwekkende van Londen is dat je alles wat je wilt kon dragen en niemand zal staren je. Vroeger dacht ik dat mijn outfits heel veel toen ik in Frankrijk - is het te kort, te strak, te licht, te groot en ga zo maar door, maar ik doe het niet meer. Ik begon ook het dragen van meer accessoires en hoeden - en I love it!

Winter klaar ️. #prague #holiday #cold #winter #winterready #happy #love

Een foto gepost door Coraline Despeyroux (@being_coraline) op 8 november 2016 om 03:00 PST

Je bent een fervent hardloper. Wat is je favoriete route rond Londen en waarom?

Ik hou van die langs het Regent's Canal. Het ligt dicht bij mijn huis en ik kan gaan de hele weg naar Camden en Regent's Park. Londen is een geweldige running stad met tal van groene ruimten en parken. Ik soms lopen thuis van het werk, en de route voert me langs Buckingham Palace en Green Park. Ik hou ook van die langs de Theems in de zomer - de zonsondergang pistes zijn altijd adembenemend. Elke route is beter wanneer ik met een vriend van mijn lopende crew!

Home sweet home ️ #london #littlevenice #autumn

Een foto gepost door Coraline Despeyroux (@being_coraline) op 26 november 2015 om 12:33 uur PST

Wanneer voel je je het meest vertrouwen?

Na een training. Ik hou van uitoefenen in de ochtend, want het helpt me de dag gevuld met positieve vibes te starten. Ik voel me ook geregeld, geconcentreerd en sterk na een training. Afhankelijk van de dag, zou mijn training een run, een spin klasse of een yoga-sessie. Ik begon te doen yoga een jaar geleden en het is absoluut geweldig geweest. Ik heb geleerd om mijn lichaam te luisteren, te ademen en te ontspannen. Net als veel andere lopers, was ik vaak vergeten het belang van de rustdagen. Yoga maakte me meer bewust van mijn eigen lichaam, en ik ben steeds beter in het luisteren naar wat er te zeggen heeft.

Zeer natte training sessie met de #RegentsTrackTigers vanochtend winter komt, maar dat zal ons niet tegenhouden. Speed ​​training rond het spoor, push up en abs, allemaal in een nogal modderig Regents Park

2016/11/29 16:33:04

Categorie: Fashion, Style & Personal Care

Tags: Schoonheid, Beauty Basics

Share This Post