Index / tech / 5 Voordelen van QuickBooks Pro voor uw bedrijf

Share This Post

tech

5 Voordelen van QuickBooks Pro voor uw bedrijf

Volgens de belangrijkste website Intuit QuickBooks, het merendeel van de 7 miljoen bedrijven die de populaire accounting software te gebruiken gebruik maken van de QuickBooks Pro-versie. De site legt uit dat QuickBooks Pro is ideaal voor bedrijven di

AdvertisementVolgens de belangrijkste website Intuit QuickBooks, het merendeel van de 7 miljoen bedrijven die de populaire accounting software te gebruiken gebruik maken van de QuickBooks Pro-versie. De site legt uit dat QuickBooks Pro is ideaal voor bedrijven die behoefte om bij te houden van de fundamentele transacties (zoals facturen, aankoopbewijzen en controles), alsook meer specifieke, informatieve financiële informatie te bewaren. Gebruikers van QuickBooks Pro veel voordelen in het gebruik van dit merk van de software om hun bedrijven te beheren.

stijging winst

Volgens de website van het programma, bijna 70 procent van de QuickBooks gebruikers zeggen dat het programma heeft geleid tot een toename van de winst van hun bedrijven. QuickBooks Pro bevat meer dan 100 verslagen met specifieke informatie over het bedrijf. Deze rapporten beantwoorden zoals onthullende vragen als: 'Hoeveel geld heeft de firma winnen of verliezen binnen drie maanden of een jaar " of "Hoeveel heeft het bedrijf besteed dit jaar op hulpprogramma's of employee payroll? ' Deze tabellen en grafieken tonen eigenaren precies waar het meeste geld wordt uitgegeven, die klanten hebben op voorwaarde dat de meeste inkomsten en welke klanten hebben een geschiedenis van het niet op tijd betalen, onder andere dingen. Met behulp van deze rapporten kunnen bedrijven nauwkeurig beslissen over een redelijk plan van aanpak om meer winstgevend te worden.

Tijd BESPAREN

Volgens Intuit, bijna 70 procent van de QuickBooks gebruikers zeggen dat het programma slaat ze op ten minste drie uur of meer van het werk per week, dat anders zou zijn besteed aan andere minder efficiënte boekhoudkundige methoden. QuickBooks Pro biedt haar gebruikers de mogelijkheid om de bank en creditcardtransacties te downloaden in het programma. Volgens de belangrijkste website van het programma, QuickBooks Pro is in staat om te werken met meer dan 3.000 financiële ondernemingen via de online banking-functie. Deze functie bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat de geldbedragen nauwkeurig worden getypt in het systeem.

Productiviteit verhogen

QuickBooks Pro kunnen maximaal vijf mensen om het bedrijfsprofiel op hetzelfde moment omhoog te trekken door de aankoop van extra licenties. Hierdoor hoeven te wachten om gegevens in te voeren. Volgens de website van het programma, kunnen klanten die gebruik maken van QuickBooks Pro ook bijhouden van het internationale bedrijfsleven omzet en kosten. Het programma is in staat om verschillende soorten van vreemde valuta te berekenen en onthult de huidige wisselkoersen. Bepaalde functies in QuickBooks Pro, zoals de "Coach Icon" en "Learning Center" met ingebouwde tutorials, bieden nieuwe gebruikers begeleiding door het proces van geautomatiseerde boekhouding. Er is ook een gedeelte waar vragen worden ingetypt en verwante antwoorden pop-up. Deze toegang tot direct antwoord en behulpzame gidsen geeft gebruikers meer tijd om productiever en minder tijd te verliezen op de boekhouding zijn.

grotere compatibiliteit

Die worden opgeslagen in andere programma's zoals Excel, Quicken (1998-2007), Peachtree (2001-2009), Microsoft Small Business Accounting (tot 2009), Microsoft Office Accounting / Office Accounting Express en oudere versies van QuickBooks kan gemakkelijk worden in QuickBooks Pro geïmporteerd. Voor sommige programma's, deze actie is een gratis download van een conversie-tool aangeboden door Intuit. Volgens QuickBooks, kan elk bedrijf rapport worden geëxporteerd voor gebruik in Excel. Deze functie maakt het opstellen van zakelijke rapporten voor vergaderingen een veel eenvoudiger taak.

gedetailleerde Organization

QuickBooks Pro stelt gebruikers in staat om financiële geschiedenis van een bedrijf gemakkelijk te verzamelen. Het programma registreert controles die zijn geschreven, rekeningen die worden betaald en verschuldigd, hoeveel werd verkocht, hoeveel klanten betaalde en te danken, hoeveel is betaald aan werknemers en nog veel meer. De hoeveelheid informatie die het programma in stand houdt over de verschillende aspecten van het bedrijf draagt ​​bij aan het hoge niveau van de organisatie en de verlichting van stress die bedrijven met behulp van QuickBooks Pro genieten. Het programma maakt het ook eenvoudig om inventaris van een bedrijf te houden, vrijwel elimineren van de ruzie van het kopen van te veel of te weinig voorraad. Een herinnering functie vertelt gebruikers wanneer het tijd is om voorraden opnieuw te ordenen.

Share This Post