Index / Huis / 5 interessante manieren om kunst te zien in uw huis

Share This Post

Huis

5 interessante manieren om kunst te zien in uw huis

Kunst in uw huis is belangrijk, maar waar je plaatst dat kunst is net zo belangrijk. Kunstwerken kunnen de aandacht te vestigen op specifieke gebieden in elke kamer, en de plaatsing kan een ruimte te voelen groot of zelfs kleine. Door simpelweg te ve

AdvertisementKunst in uw huis is belangrijk, maar waar je plaatst dat kunst is net zo belangrijk. Kunstwerken kunnen de aandacht te vestigen op specifieke gebieden in elke kamer, en de plaatsing kan een ruimte te voelen groot of zelfs kleine. Door simpelweg te veranderen waar je je kunst, kun je een heel nieuw gevoel in uw huis te creëren.1. Plaats kunst op de vloer. Dit is één van mijn favoriete ontwerp bewegingen. Door het plaatsen van kunst op de vloer, bent u in staat in te vullen en gebruiken veel meer van uw ruimte. En het is huurder-vriendelijk ook. Kunst kan gemakkelijk worden gelaagd leunen de stukken tegen een muur. Gebruik verschillende hoogtes voor het oog trekken.2. Plaats kunst op een foto richel. Soortgelijke leunend kunst op de vloer, deze techniek zorgt voor een volledige en gestapelde gevoel en geeft onmiddellijk belang voor de kamer. Moderniseren deze trend met behulp van een lange, enkele richel.

3. Ga voor een galerie muur. Gallery muren vitrine een scala aan kunst u eigenaar. Kies wisselende nog coördinerende frames om visuele rente te verhogen. Gallery muren kunnen klein, groot, symmetrisch of asymmetrisch zijn. Ongeacht de grootte of de algemene vorm die u hebt gekozen, plaatst u het midden van de groepering op ooghoogte en werk je weg van daar.4. Probeer een enkel frame. Net zoals een galerij muur een statement kunnen maken, zo kan een enkel stuk ingelijst. Een klein stukje van de kunst opgehangen aan een grote muur kan een enorme impact te maken. Gebruik deze methode om een ​​favoriet, unieke stuk van het werk weer te geven.

5. Besteed aandacht aan de plaatsing. U kunt een kamer manipuleren om groter of kleiner uitzien, afhankelijk van waar je items te hangen. Hang een opeenvolging van foto's verticaal om een ​​kamer kijken groter of horizontaal om een ​​kamer kijken breder.

Meng het. Gebruik elk van deze technieken om visuele interesse in uw huis te verhogen.

Foto credits: Simply Grove, Skona Hem, Fashion Squad, The Interior Collective

Share This Post