Index / Wensen en Feesten / 5 Ideeën Dat zal Neem Uw geschenkverpakking Game aan de Next Level

Share This Post

Wensen en Feesten

5 Ideeën Dat zal Neem Uw geschenkverpakking Game aan de Next Level

Leg de vlakte inpakpapier en stap weg van de reus zak van de standaard bogen - je kunt beter doen dan dat. Na urenlang surfen op winkel na winkel op zoek naar het perfecte cadeau, moet je inpakpapier en zelfgemaakte gift tags die net zo bijzonder als

Advertisement

Leg de vlakte inpakpapier en stap weg van de reus zak van de standaard bogen - je kunt beter doen dan dat. Na urenlang surfen op winkel na winkel op zoek naar het perfecte cadeau, moet je inpakpapier en zelfgemaakte gift tags die net zo bijzonder als de huidige je hebt gekozen zijn. Het maakt niet uit als je ultra-luxe voor uw BFF met licht-up cadeaupapier, of je de bouw van een Santa-geïnspireerde look voor de kiddo in je leven: Uw cadeautjes zullen zo goed dat Santa's elfen zullen worden gekopieerd kijken Tot volgend kerst.

Een eerbetoon aan de grote man in het rood pak

Kleed je in de meest iconische outfit van het seizoen en het zal opvallen tussen de zee van generieke geschenk zakken. Begin met een worp van duidelijke rode inpakpapier, en voeg vervolgens de handtekening witte versiering en gouden gesp met vilt en karton. Dankzij de kleine klokken op de knoppen, zal je vrienden te horen dit geschenk uit een mijl afstand - en ze zullen allemaal worden in de hoop het heeft hun naam op de tag.

Laat Uw Gift Light Up de kamer

Wanneer wilt u ervoor zorgen dat uw gift is de helderste en meest begeerde één op kantoor kerstfeest, je trekt alles uit de kast. Deze verlichte gift wrap zal niet alleen de show stelen, zal het hebben van al uw collega's ervan overtuigd dat je eigenlijk een van geslepen elf van de Kerstman in vermomming.

Uw Gift Wrap Game's on Fire met deze Mantel Ontwerp

Maak de buitenkant van uw huidige kijk zo leuk en uniek als wat er binnen deze open haard cadeaupapier. Bespaar jezelf wat extra tijd en kies een relatief kleine doos te pakken, aangezien het samenstellen van de bakstenen patroon, kan een open haard en kousen een werk van liefde. Zet uw favoriete kerst flick en aan de slag!

Het schudden van uw huidige Net Got More Fun

Wanneer u nu schud die gift box om te proberen erachter te komen wat verbergt binnen, dan heb je iets moois om naar te kijken hebben. Met elke schudden van deze sneeuwbol cadeaupapier, zal de glitter binnen zweven neer als sneeuwvlokken. Maak je geen zorgen over het krijgen van glitter gebombardeerd wanneer u de huidige ofwel te openen, omdat de sneeuwbol intact zal blijven, zelfs nadat u uw handen op de ontzagwekkende gift binnen.

U zult niet willen laten One Go

Zet uw Frozen obsessie in koele inspiratie voor uw cadeaupapier. Begin met effen blauwe inpakpapier als je basis, en voeg iets van organza stof om een ​​florale pick - zolang je stok met zilver, wit en blauwe kleuren. Deze is zo mooi dat u niet in staat zijn om het te laten gaan.

Share This Post