Index / Fashion, Style & Personal Care / 3 Manieren om Style Plaid Door elk seizoen

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

3 Manieren om Style Plaid Door elk seizoen

Een van de grote dingen over plaid is dat er zo vele variaties in kleur en patroon, het is echt kan worden gedragen elk seizoen! Onlangs heb ik pakte een paar plaid stukken die ik heb aangekleed en ook gewoon gedragen met jeans. Hier zijn een paar vo

AdvertisementEen van de grote dingen over plaid is dat er zo vele variaties in kleur en patroon, het is echt kan worden gedragen elk seizoen! Onlangs heb ik pakte een paar plaid stukken die ik heb aangekleed en ook gewoon gedragen met jeans. Hier zijn een paar voorbeelden van hoe plaid werk in je garderobe.1. Pair een Plaid Button Down met een Flowy Rok - wat normaal gesproken een ongedwongen button down zou zijn wordt onmiddellijk opgeknapt wanneer u het koppelen aan een flowy rok. Als u de rok te dragen in de taille, zal uw plaid patroon er niet al te druk of topzwaar. Voeg een paar naakt geneest en een aantal sprankelende edelstenen en je bent klaar voor een avondje uit bent!

2. Layer een geruite blouse met een Blazer - Het toevoegen van een scherpe blazer over plaid is een complementaire contrast. Een zwarte blazer is een nietje onderdeel dat werkt met zowat elke plaid. Zwarte hakken en een tote creëren een leuke en comfortabele business casual look!3. Accessorize met een Plaid Sjaal - Of je gaat naar de luchthaven of ontmoeting met vrienden voor de lunch, dit is een eenvoudige manier om te werken in een mum van plaid. Gooi een sjaal over een mouwloos T-stuk en koppelen met noodlijdende denim en uw favoriete flats. Dit is een perfecte manier om plaid toe te voegen aan je garderobe die kan worden gewerkt in tijdens de wintermaanden ook. Coats altijd lijken te roepen voor een goede plaid afdruk.

Heb je haalde nog de plaid? Hoe wordt u styling het?

Foto credits: Gabe Liesemeyer

Meer van Anna Liesemeyer


Trend te proberen: Metallic Tijdelijke Tattoos

5 Must-Have Pieces aan uw garderobe overgang van zomer naar de herfst

3 Fresh Manieren om een ​​Messy Ponytail Style

Share This Post