Index / Wensen en Feesten / 21-verjaardag Scavenger Hunt Ideeën

Share This Post

Wensen en Feesten

21-verjaardag Scavenger Hunt Ideeën

De 21-verjaardag is verschillend voor elke persoon. Maakt niet uit hoe u te vieren, het is een mijlpaal verjaardag die vaak zeer wordt verwacht. Een optie voor een 21-verjaardagsfeestje is om een ​​speurtocht te organiseren. Pas de speurtocht naar de

Advertisement

De 21-verjaardag is verschillend voor elke persoon. Maakt niet uit hoe u te vieren, het is een mijlpaal verjaardag die vaak zeer wordt verwacht. Een optie voor een 21-verjaardagsfeestje is om een ​​speurtocht te organiseren. Pas de speurtocht naar de 21e verjaardag thema passen. Houd rekening met de gasten van de voorkeuren van de eer's als het gaat om activiteiten.

Veel 20-jarigen kijken uit naar hun 21ste verjaardag als gevolg van de mogelijkheid om alcohol legaal drinken. Als de eregast is een van die mensen, het organiseren van een kroegentocht speurtocht. De speurtocht wordt gespeeld als de gasten van de ene bar naar de volgende. Bar speurtochten typisch een lijst van taken die drinken en interactie met vreemden te betrekken. Ideeën voor de lijst op te nemen krijgen van nummer van een vreemde, het krijgen van een vreemde voor u koopt een drankje, dansen op de bar, zingen karaoke of het overtuigen van een barman om u te laten een drankje mengen. Zoals elke taak wordt uitgevoerd, wordt het afgevinkt de lijst. U kunt werken in teams of vereisen elk individu om alle taken uit te voeren.

Deze speurtocht idee is een meer relaxte optie voor degenen die een andere dan een bar instelling de voorkeur. De speurtocht lijst bevat 21 verschillende items of locaties waar de feestvierders moet bezoeken. U kunt hen vragen om een ​​item te verzamelen van elke locatie of een taak te voltooien daar. Kies locaties belangrijk zijn voor de jarige jongen of meisje. Bijvoorbeeld, zou je onder andere haar favoriete restaurant of in de sportschool waar hij werkt. Verdeel de partij gasten in twee teams. Het eerste team dat alle 21 punten op de lijst van overwinningen te voltooien.

Een foto speurtocht werkt goed voor een 21e verjaardagsfeestje. De gasten hebben een lijst met taken te voltooien. Zij moeten een beeld geven van de groep het voltooien van elke taak overnemen. Dit soort speurtocht is makkelijk te combineren met de 21 Stops speurtocht. In plaats van de gasten verzamelen van items uit de 21 haltes, hebben ze een foto te nemen bij iedere halte. Een andere mogelijkheid is om de groepen de getallen 1-21 in de stad. De nummers moeten worden op tekenen of andere vaste hindernissen. Vereisen de groepen zich naast elk nummer fotograferen.

Help de eregast herbeleven de afgelopen 21 jaar met een wandeling down memory lane. Het organiseren van de speurtocht lijst met items op basis van het verleden herinneringen. Je zou de spelers te sturen naar de gast van de oude basisschool de eer's, ouderlijk huis, het ziekenhuis waar ze werd geboren of haar favoriete jeugd ontmoetingsplaats. Hebben de spelers een taak uit te voeren op elke locatie. Deze speurtocht werkt het beste wanneer ten minste één van de organisatoren is opgegroeid met de eregast.

Share This Post