Index / Wensen en Feesten / 13e Verjaardag Ideeën

Share This Post

Wensen en Feesten

13e Verjaardag Ideeën

Een 13de verjaardag is bijzonder, het markeren van de overgang van adolescent tot teen, en opent het hoofdstuk naar volwassenheid. Vanwege het belang van de verjaardag, moet een kaart die de 13e verjaardag viert al even bijzonder. Pret porren bij all

Advertisement

Een 13de verjaardag is bijzonder, het markeren van de overgang van adolescent tot teen, en opent het hoofdstuk naar volwassenheid. Vanwege het belang van de verjaardag, moet een kaart die de 13e verjaardag viert al even bijzonder.

Pret porren bij alle van de tiener problemen vooruit is een richting die u kunt nemen. Ideeën zijn zinnen als: "Geweldig, nu leef ik met een tiener," of "Je bent bijna een volwassene Nu u kunnen helpen met meer huishoudelijke taken.". U kunt ook feliciteren met de nieuwe tiener en brengen iets wat hij kan nog niet doen. De kaart kan iets als lezen: ". Gefeliciteerd Nu ben je een tiener Nee, je kunt nog niet lenen de auto!". Plaatsvervanger andere belangrijke tiener activiteiten voor de auto lenen, zoals "weg te blijven na middernacht," "date", "een tatoeage," of "dragen eyeliner."

Zoveel als je plezier kunt steken met de 13e verjaardag, het is ook een enorme en sentimenteel stap. Een 13-jarige is niet langer een snoezige baby. U kunt kiezen voor een kaart die speelt in op deze gedenkwaardige stap. One Direction is papperig te krijgen: ". Je bent bijna een volwassene, maar dat betekent niet dat ik nog steeds niet van je hou zo veel als ik deed toen je mijn kleine baby." U kunt ook praten over hoe je kijken ernaar uit om te kijken naar de adolescent bloesem in de tiener of zelfs forewarn van angst die er komen gaat. "Je bent een tiener nu. Vergeet niet als je in de problemen voor al die tiener dingen, ik zal nooit stoppen van je te houden."

Het getal 13 zelf kan de focus van de kaart, vooral omdat sommige mensen het ongeluk. U kunt angsten van de nieuwe tiener onderdrukken: "Dertien is nooit pech wanneer het de bijzondere leeftijd voor u." U kunt ook een lijst van een aantal verschillende eigenschappen of gegevens in te voeren. Ideeën zijn onder meer: ​​"13 dingen die je zult willen nu dat je een tiener, je doet", "13 dingen die je kunt doen om een ​​leuke verjaardag hebben," of "13 redenen waarom ik hou van je".

Share This Post