Index / Persoonlijke financiën / 11 Belangrijke tips voor een winstgevende Garage Sale

Share This Post

Persoonlijke financiën

11 Belangrijke tips voor een winstgevende Garage Sale

Of u op zoek bent om duidelijk uit wat rommel, krijg georganiseerd of een paar extra geld, misschien een garage sale te zijn een deel van uw zomer plannen. Voordat een cross-country verplaatsen negen jaar geleden, leerde ik uit de eerste hand dat ond

AdvertisementOf u op zoek bent om duidelijk uit wat rommel, krijg georganiseerd of een paar extra geld, misschien een garage sale te zijn een deel van uw zomer plannen.

Voordat een cross-country verplaatsen negen jaar geleden, leerde ik uit de eerste hand dat ondanks het oversteken van je vingers en wensen over de sterren, kun je geen controle over de vraag of het de dag van uw garage sale regent. Ik heb ook geleerd dat er tussen de regendruppels, is er geld te verdienen door het houden van een garage sale toch. Maar er zijn trucs die ervoor kunnen zorgen dat een garage sale is het beste gebruik van uw tijd en middelen.Doe je huiswerk. Voordat slapping prijskaartjes op uw waren, check eBay, Craigslist of Etsy voor een vintage of antieke voorwerpen vergelijkbaar met wat je van plan bent om te verkopen. Het kennen van hun waarde zal u helpen dienovereenkomstig prijs; en wanneer iemand wil om te onderhandelen, dan heb je al weet hoe laag je bereid bent om te gaan op de prijs zijn. Deze eenvoudige stap kunt u ook voorkomen dat het lossen van een potentieel zeldzame of waardevol object.

Adverteren. Een lijst van uw verkoop op craigslist of GarageSaleFinder.com en post tekens in uw buurt. "Wees bewust van een stad verordeningen die te voorkomen dat u van het versturen van op de openbare palen", zegt Jeanine M. Boiko, een fervent garage / werf verkoop shopper die een jaarlijkse zomer garage sale in Wantagh, NY houdt.

Verkopen geen gebroken of vieze dingen. Dit klinkt vanzelfsprekend, maar veel gebroken, beschadigde en vuile items kunnen hun weg naar een garage sale te maken. En wie wil afgestoken gerechten of vuile kleren voor hun kinderen of iets gebroken of dat ze op te lossen? Intact en werken items te halen een hogere prijs, ook. Als uw kopers ter plaatse een of twee beschadigde en vuile items, ze gaan af te vragen of alles wat er troep in plaats van hun volgende schat.

Prijs elk ding. Het maakt niet uit hoe klein een item, zorg ervoor dat alles en alles wat je wilt verkopen heeft een prijskaartje. Op die manier browsers hoeft niet te raden of een item past in hun budget.

Maar de prijs items te verkopen. "De mensen niet schelen of je Pottery Barn gerecht kost je $ 25. Ze willen het voor een koopje en je wilt het uitladen, dus verwacht om een ​​deel van wat je betaald voor een item te eten ", zegt Boiko. Vermijd het instellen van de prijs op basis van wat u betaald en in plaats daarvan vraag jezelf af wat je voor het item op een garage sale zou betalen. Omdat het item wordt gebruikt en verkocht op een garage sale, de oorspronkelijke verkoopprijs is niet een belangrijke factor en overpricing drijft kopers weg.

Prijs kleding spotgoedkoop. In tegenstelling tot de kids 'kleding, die vaak zijn populair, volwassen kleren zijn niet typisch hot commodities bij garage sales. Om de kans je zacht gebruikte je man jacht overhemd verplaatsen of das collectie, prijs volwassen kleding laag en kleren op een kledingrek te geven. "Waardoor ze in zakken of gevouwen op een tafel is alleen maar rommelig te krijgen", aldus Boiko. Maar het weergeven van hen op een rek of lijn opgehangen tussen twee bomen of palen laat winkelend publiek zien items duidelijker en herschept het gevoel van winkelen in een winkel.


Stijl van het. Maak kleine vignetten van meubilair, plaats items op risers op een tafel. Merchandising uw items maakt ze er zo veel aantrekkelijker en krijgt ze uit het huis. Stel uw tafels zodat ze er zo uitnodigend als mogelijk te maken. "Mensen willen graag drive-by's doen," zegt Boiko. 'En je hebt slechts een paar seconden moet ze in te trekken uit de auto of de straat. "

Boiko zet haar omzet als haar garage en tuin waren een kleine winkel. "Het is misschien wat tijd om mooie dingen in beslag nemen, maar het zal zeker vruchten afwerpen in het einde."

Een U-vormig garage sale is nuttig, ook. Het stelt mensen in staat om binnen te komen en te bewegen op een ordelijke manier in de halve cirkel of U-vorm. Merchandise beweegt sneller omdat ze makkelijker te zien. Ook kunt u uw waren beter toezicht.

Zet de leuke dingen aan de voorkant. Mensen rijden vaak door en als ze een mooi dressoir of aardig stoel heb je te koop zien, zullen ze stoppen. Als ze rekken met kleding te zien, zullen ze waarschijnlijk rijden door. En groep als items. Als u kinderen kleren, organiseren ze op grootte en geslacht. Als het keuken artikelen, zet deze allemaal bij elkaar.


Geen korting kleine omzet. Boiko graag het opzetten van een $ 1 tafel opgezet met willekeurige items als miniatuur fotolijstjes, kaarsen, kandelaars, etc. "Mensen hebben soms een harde tijd iets te passeren up als het slechts $ 1 en die dollars kan snel oplopen", zegt ze . Wanneer uw verkoop is afbouw, overweeg dan het plaatsen van een bord in de tuin dat alle items die niet door een bepaalde tijd hebben verkocht de helft af zijn zegt. Deze krijgt spul snel bewegen en uw garage sale dan sneller.

Bereid om te onderhandelen. Tuurlijk, je nam de tijd om wat je voelt is een eerlijke prijs, maar dat betekent niet dat iemand zal niet proberen om het te kopen voor minder. Wees niet beledigd als iemand biedt een low-ball prijs, het is niets persoonlijks. In plaats daarvan hebben een vooraf ingestelde "low" bedrag in gedachten dat je bereid zijn te accepteren en bereid zijn om nee te zeggen als ze niet kunnen voldoen aan uw prijs bent.

Verander het up. Niet het risico klanten te verliezen omdat u niet de juiste hoeveelheid wisselgeld. Hebben een verscheidenheid van verandering klaar, in het bijzonder voor die vroege vogels die verschijnt met een $ 50 miljard. Een goede vuistregel is het hebben van $ 80 tot $ 100 in kleine biljetten en munten.

Photo credit: Getty Thinkstock

Share This Post