Index / Bedrijf / 1000 Vs. 2000 ANSI Lumens

Share This Post

Bedrijf

1000 Vs. 2000 ANSI Lumens

ANSI lumen zijn metingen op een schaal van de hoeveelheid licht gezet door een apparaat, zoals een projector. Het American National Standards Institute ontwierp de schaal. Bij aankoop van een projector, kiest u de juiste mate van lumen op basis van u

AdvertisementANSI lumen zijn metingen op een schaal van de hoeveelheid licht gezet door een apparaat, zoals een projector. Het American National Standards Institute ontwierp de schaal. Bij aankoop van een projector, kiest u de juiste mate van lumen op basis van uw behoeften.

1000-2000 Lumen Helderheid Projectors

Projectoren met een helderheid tussen 1000 en 2000 lumen zijn de meest voorkomende soort, omdat ze vele toepassingen en zijn redelijk geprijsd. Projectoren in dit bereik werken goed in de instellingen met verschillende niveaus van omgevingslicht. Ze worden vaak gebruikt in kleine groep instellingen, zoals zakelijke bijeenkomsten of klaslokalen.

Factoren die van invloed Keuze van Projectors

Ambient licht heeft het grootste effect op het lumen cijfer te kiezen. Waar je omgevingslicht kan controleren, kunt u in staat om projectors begroot op 1000 lumen gebruiken. Waar je omgevingslicht niet kunnen controleren, projectoren van 2000 lumens de voorkeur. Andere factoren die deze keuze zijn omvang van het publiek, de lay-out, het onderwerp en de prijs. Een helderder projector niet zorgen voor een hogere kwaliteit. In extreem donker instellingen, kan 2000 lumens leiden tot hoofdpijn voor de kijkers.

Luminosity Guide

Voor een home theater toepassing, projectoren met een rating van 1000 lumen zijn geschikt voor een schermgrootte van 92 inch met een matige omgevingslicht. Projectoren met een rating van 1000 lumen zijn geschikt voor schermen van meer dan 100 inch slechts bij weinig omgevingslicht. Projectoren vermogen van 2000 lumen zijn geschikt voor 92 inch schermen in fel omgevingslicht en screens van 100-119 centimeter in gematigd omgevingslicht. In deze en andere toepassingen, zal waarden variƫren, afhankelijk van de vraag of de projector in de videomodus.

Share This Post