Index / Fashion, Style & Personal Care / 10 Super Beauty Foods

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

10 Super Beauty Foods

Overzicht Anti-oxidanten en anti-inflammatoire middelen zijn echt de fontein van de jeugd, zegt dermatoloog Nicholas Perricone, auteur van "The Perricone Prescription" en "The Wrinkle Cure." Je moet anti-oxidanten die de huid van jou o

Advertisement

Overzicht

Anti-oxidanten en anti-inflammatoire middelen zijn echt de fontein van de jeugd, zegt dermatoloog Nicholas Perricone, auteur van "The Perricone Prescription" en "The Wrinkle Cure." Je moet anti-oxidanten die de huid van jou op zoek mooi te houden. Ontstekingsremmers doet precies wat de naam al zegt: Ze vechten ontsteking, binnen en buiten, en ook helpen om rimpels op afstand te houden voor een andere dag, zegt Perricone.

bosbessen

Bosbessen worden aangeprezen als een van de beste bronnen van antioxidanten die er zijn. En ze hebben een groot bijkomend voordeel: ze zijn onbeschrijfelijk heerlijk wanneer ze in het seizoen, van juli tot en met september.

aardbeien

Aardbeien zijn gevuld met vitamine C, en wat denk je houdt van dat? Jouw huid. Dus niet deze prachtige bessen, zo goed op granen en ijs, om Strawberry Shortcake te noemen, houdt uw huid er zijn best, terwijl je zegt "lekker."

Appels

Heeft deze baby's niet schillen! Je hebt waarschijnlijk gehoord dat van je moeder, en ze was recht op doel. De schil van de appel bevat quercetine, een krachtige antioxidant die beschermt tegen huidkanker. Appels zijn ook een goede bron van vezels, wat betekent dat je een vol gevoel voor uren na het eten van één.

noten

Noten, vooral walnoten, amandelen en hazelnoten, zijn rijk aan omega-3 vetten. En je huid echt profiteert van het vocht dat brengt. Noten zijn ook hoog in arginine, een aminozuur dat helpt vet te verbranden.

Chili Peppers

Whoa! Chili peppers echt weer op het vuur. En capsaïcine, die de bron is van die warmte, snijdt terug op die knagende honger, volgens een studie in het juni 2009 nummer van het "European Journal of Nutrition." Dus dat het verbranden van mondvol misschien wel de moeite waard.

groenten

Vitamine A en kalium maken zowel uw huid stralend. En beide zijn te vinden in greens, in het bijzonder romaine sla. Donkere bladgroenten bevatten antioxidanten die je huid strijd schade door de zon te helpen, zoals rimpels en huidkanker.

zeevruchten

Zalm en tonijn staan ​​bekend om hun overvloed aan omega-3 vetzuren, en deze vetten helpen uw lichaam aan de buitenkant als de binnenkant door het houden van de huid stralend.

Thee

Thee van alle soorten is een belangrijke bron van antioxidanten, die vrije radicalen te bestrijden en werken tegen tekenen van veroudering. Groene thee is ook bekend om de verbinding EGCG, die krijgt een aantal van die stervende huidcellen terug in het leven zone.

Rode wijn

Ahhhh, de vrucht van de wijnstok. Reservatrol wordt gevonden in rode wijn, vooral cabernet sauvignon en deze antioxidant is bekend vertragen veroudering. Dus wijn is een ding dat je kunt drinken voor je gezondheid, zoals ze zeggen. Net drink met mate of al zijn goede effecten zijn voor niets.

pure chocola

Chocola! Kom maar op. Donkere chocolade is een goede bron van die leeftijd oxidanten en bevat ook de stemming lift fenylethylamine, volgens de California Academy of Sciences. Dus nee, het is niet jouw verbeelding die je gelukkig voelen als je donkere chocolade te eten. Gewoon niet overdrijven; teveel van het goede zou kunnen blijken dat een slechte zaak in dit geval.

Share This Post