Index / Kunst en Vermaak / 10 manieren om foto's als Holiday Gifts Gebruik

Share This Post

Kunst en Vermaak

10 manieren om foto's als Holiday Gifts Gebruik

Wanneer feestdagen naderen, is er altijd een scramble naar "perfect" cadeaus te vinden. Je zou verbaasd zijn hoe vaak een foto gift hits ter plaatse - persoonlijk, origineel en attent. We hebben afgerond 10 manieren om foto's als vakantie gesche

Advertisement

Wanneer feestdagen naderen, is er altijd een scramble naar "perfect" cadeaus te vinden. Je zou verbaasd zijn hoe vaak een foto gift hits ter plaatse - persoonlijk, origineel en attent. We hebben afgerond 10 manieren om foto's als vakantie geschenken die mensen zijn er zeker van te houden gebruiken.

Print 25 beelden dat zou hen glimlach, en zet ze in deze goedkope album. Ik heb dit gedaan voor elk van mijn kinderen in het verleden, waardoor ze elk hun eigen boek. Ze houden ervan!

Photo Album Gift op Capturing Joy

Maak een unieke boom ornament elk jaar, op basis van foto's van je dierbaren of speciale momenten die je hebt gefotografeerd. Het is een geweldig cadeau om gewoon een keer of jaar na jaar te geven.

Photo Foto Ornament on Black River Imaging

Foto puzzels kan een belasting van plezier voor een gezin om samen op te lossen - en het is nog beter wanneer de foto is iets dat zinvol is voor iedereen die werkzaam is op het. Het is zowel een leuke activiteit en een geweldig cadeau.

Photo Puzzle on Shutterfly

Wist je dat je je eigen foto's kunt gebruiken als inpakpapier? Maak speciale foto's is het eerste wat mensen zien als ze een geschenk van u - het is gemakkelijk om zelf te maken.

Holiday Photo inpakpapier on Capturing Joy

Iedereen is bekend met de traditionele fotogeschenken, zoals mokken en muismatten. Dit men is zeker om uw vrienden en familie te verrassen, dat wel. Hier is een geschenk dat kun je eigenlijk te houden iemand warm met foto's van uw dierbaren met deze foto deken.

Foto Blanket on Shutterfly

Zet uw favoriete afbeelding in een desktop plaque! Het is een iets andere draai aan framing foto's, en je kunt kiezen uit een verscheidenheid van ontwerpen.

Foto Plaquette op Shutterfly

Sommige fotocadeaus worden alleen gezien af ​​en toe - ingelijste foto's en koffiemokken, bijvoorbeeld in een bepaalde plaats wonen. Hier is een geschenk dat elke keer dat de ontvanger in de auto zal worden gezien - een foto sleutelhanger.

Photo Key Chain on Black River Imaging

Neem een ​​rust met een foto kussen - ideaal voor het toevoegen van enkele persoonlijke kleur aan de bank. U kunt kiezen uit honderden ontwerpen van kunstenaars of upload en print uw eigen foto's.

Foto Hoofdkussen op Society 6

Ken iemand met een liefde voor poker? Hier is een foto geschenk dat laat u genieten van een leuk spel van de kaarten, terwijl u geniet van uw favoriete familiefoto's.

Picture Speelkaarten op Black River Imaging

Ik kreeg een foto mok een paar jaar geleden, en ik hou nog steeds van te kijken naar het elke keer als ik het gebruiken. Het is het geschenk dat blijft geven! Nog beter: Bijna elke foto afdrukken site op het internet kunt uw favoriete foto te zetten in een mok.

Photo Mok van Snapfish

Share This Post