Index / Careers & Work / 10 Essentiële Computer vaardigheden die je moet weten voor je eerste baan

Share This Post

Careers & Work

10 Essentiële Computer vaardigheden die je moet weten voor je eerste baan

Eerste banen staan ​​eerst liefdes en de eerste auto's als belangrijke momenten in het leven van een persoon. Je eerste echte kantoor optreden belooft nieuwe ervaringen in een professionele werkomgeving, gevuld met ervaringen die uw expertise groeien

Advertisement

Eerste banen staan ​​eerst liefdes en de eerste auto's als belangrijke momenten in het leven van een persoon. Je eerste echte kantoor optreden belooft nieuwe ervaringen in een professionele werkomgeving, gevuld met ervaringen die uw expertise groeien als een werknemer en toe te voegen aan uw opgebouwde inhoudelijke expertise. Maar van alle dingen die een nieuw kantoor werknemer moeten leren, een van de belangrijkste maar minst sexy is de magie van het gebruik van computers effectief in een netwerkomgeving.

De meeste computers werken min of meer op dezelfde manier - ze zijn gedreven door muizen en toetsenborden en gebruik menu's met drop-down commando's. Sommige zakelijke omgevingen gebruiken aangepaste software die er niet uitziet precies zoals Windows of Mac, maar de meeste van de conventies zijn hetzelfde. Als je merkt dat je geconfronteerd wordt met een computer-besturingssysteem dat u don t weet, maar, maak je geen zorgen. Focus op de bekende om te voorkomen dat het gevoel overweldigd.

Locker Gnome: Wat zijn de overeenkomsten tussen OS X en Windows?

Experts bieden gedetailleerde wasserij lijsten van dingen die je moet doen om uw computer te houden en de gegevens veilig en privé. Vaak over het hoofd is de eenvoudigste en meest fundamentele gewoonte je moet ontwikkelen - vergrendeling je werkstation telkens als u uw bureau te verlaten. Het is de beste manier om de slechteriken en collega's uit je spullen te houden.

George Mason University: Goede beveiliging Practices

De meeste bedrijven groot genoeg om een ​​IT-personeel hebben meestal een beleid dat "fair use" van computer-apparatuur van het bedrijf te besturen. Lees het! Zelfs als je niet geblokkeerd kijken naar Facebook, bijvoorbeeld, zou je kunnen ter verantwoording worden geroepen als je baas vangsten u op zoek naar party's van afgelopen weekend in plaats van het werken aan de status ochtend rapport.

Baseline Magazine: Het creëren van een Acceptable Use Policy

Grote bedrijven zijn soms traag om webbrowsers werken. Hoewel de huidige browsers hebben up-to-date beveiliging protocollen, browsers uit het verleden niet. Als zodanig, vermijd te klikken op verdachte links of waardoor apps of scripts uit te voeren op uw computer.

NBC News: Hoe uw oude browser bedreigt Uw veiligheid

De relatieve informaliteit van jongere werknemers te e-mailen met vrienden mag niet resoneren met meer conservatieve managers die verwachten dat een heldere, no-nonsense benadering van messaging. Kies uw woorden zorgvuldig om een ​​gunstige indruk op elk publiek.

Inc .: 25 Tips voor het perfectioneren van uw e-mail Etiquette

Microsoft Office bevat een tekstverwerker, spreadsheet, database en aantekeningen programma, omdat elke app is geoptimaliseerd voor specifieke taken. Om een ​​man met een hamer, elk probleem ziet eruit als een spijker, maar de zakelijke wereld is vol met problemen die niet kunnen worden gemept tot onderwerping. Beheers de juiste use cases voor Word, Excel, PowerPoint en OneNote, zodat uw instrument gordel heeft meer dan alleen een hamer.

Chron.com: Spreadsheets vs. Databases

Netwerkprinters zijn niet plug-and-play eenvoudig - je nodig hebt om stuurprogramma's of andere software met behulp van standaard Windows-procedures, of door middel van een speciaal gereedschap dat de IT-afdeling van uw bedrijf biedt te installeren.

Microsoft TechNet: Verbinding maken met een printer op een netwerk

Tenzij uw bedrijf vereist, vermijd het opslaan van bestanden naar de lokale harde schijf van uw computer en in plaats daarvan op te slaan op een netwerklocatie. Als je computer crasht, zijn de gegevens nog steeds veilig op het netwerk. Wees voorzichtig, maar - veel bedrijven verbieden het gebruik van persoonlijke cloud storage zoals Google Drive, Dropbox, of Microsoft Microsoft Onedrive.

Que: Het organiseren van elektronische documenten met succes op een gedeeld netwerkstation

Noodzaak van een handige manier om opnieuw op te starten, afsluiten of zelfs alleen maar lock uw pc als je opstaat voor een kopje koffie? De CTRL + ALT + DEL toetsencombinatie opent een scherm dat basissysteem taken worden vereenvoudigd, en in sommige bedrijven, de belangrijkste combo is een noodzakelijk onderdeel van het inloggen op het netwerk. En als het lijkt een beetje wankel, nou ... Bill Gates heeft de schuld voor het.

The Verge: Bill Gates geeft toe de Control-Alt-Delete een vergissing was, beschuldigt IBM

Als er dingen mis gaan, de meeste zakelijke helpdesks zijn slechts een telefoontje verwijderd. Voordat u belt - reboot. Het echt werkt in vele gevallen. Gewoon niet noemen het om te vragen hoe je software kunt piraat.

Business News Daily: De 15 vreemdste (en grappigste) Help Desk Vragen

Share This Post