Index / Eten drinken / 10 Cheesy recepten naar Amerika Rooster maken Again

Share This Post

Eten drinken

10 Cheesy recepten naar Amerika Rooster maken Again

Terwijl Amerikanen niet alles in de gaten kan aan oog zien, is er één ding dat we allemaal eens kunnen worden over: Kaas is heerlijk. Als er iets wat we kunnen rekenen op om ons te verenigen na deze tumultueuze verkiezing cyclus, het is onze liefde v

Advertisement

Terwijl Amerikanen niet alles in de gaten kan aan oog zien, is er één ding dat we allemaal eens kunnen worden over: Kaas is heerlijk. Als er iets wat we kunnen rekenen op om ons te verenigen na deze tumultueuze verkiezing cyclus, het is onze liefde voor kaas. Glorieuze, glorieuze kaas. Of het nu het belangrijkste ingrediënt in een stevig kom van macaroni en kaas, gesmolten boven op een stukje van vette pizza of ingeklemd tussen twee sneetjes brood gouden, de magische kracht van kaas samen te binden een tastebud-verheugend gerecht kan niet worden ontkend. Ga je gang en breken uw rasp zodat we weg kunnen chippen bij America's kaas overschot met deze melty, kleverige, heerlijke recepten.

Melty Beer kaassaus

Wat meer Amerikaan dan kaas en bier? Dit bier kaassaus. Behandel dit als een dip voor chips en pretzels, of als specerij voor het aftoppen hotdogs en hamburgers.

Cheesy Skillet Pizza

Deze pan pizza recept bewijst dat je geen zin bakvormen moeten pizza maken thuis. We raden u aan te kiezen voor een vier-kaas mix van provolone, mozzarella en manchego voor een optimale cheesy goedheid.

Fully-Loaded Grilled Cheese

Tuurlijk, een traditionele gegrilde kaas is groot, maar we zouden beweren dat dit volledig geladen versie is nog beter. Swap cheddar kaas voor brie en voeg een paar repen spek, een handvol van de baby greens en een paar stukken van dun gesneden abrikozen uw eigen aan te passen.

Crispy, Melty Macaroni en Kaas

Als dit tumultueuze verkiezing cyclus u heeft achtergelaten betrap enige good ol 'comfort eten, dan is dit macaroni en kaas recept is gewoon het ding om uw angst te beteugelen.

Makkelijk, No-Fail aardappelgratin

Een decadente, romige saus schuilt net onder een cheesy laagje melty goedheid in deze gegratineerde aardappelen recept. Geloof ons, moet je dit in je leven.

Mozzarella-Gevulde Gehaktballen

Ja, mozzarella-gevulde gehaktballen. Moeten we nog meer zeggen?

Chicken Broccoli Casserole

Deze kip broccoli braadpan op het punt staat een van uw go-to doordeweekse avond maaltijden worden. Gooey kaas bindt gebraden kip, zachte rijst en verse broccoli met een smaakvolle gerecht dat de plek raakt elke dag van de week te maken.

Classic Fettuccine Alfredo

Fettuccine Alfredo misschien niet zo-kaas vol als de andere recepten op deze lijst, maar het is zeker net zo lekker. Vers geraspte parmezaanse kaas maakt het verschil, dus sla de voorverpakte kaas bij het maken van dit gerecht.

Chili Relleno Casserole

Deze chili relleno ovenschotel is een eenvoudige, publiek-verheugend vegetarisch gerecht dat niet beknibbelen op de kaas. Niet wilt u enkel een lepel te pakken en serveren jezelf een mislukking bord van deze smakelijke zoek braadpan?

Kaas Potato Pie

Serveer deze kaasachtige aardappel pie warm uit de oven, terwijl de kaas melty en borrelen. Dan koppelen met gehaktbrood voor het ultieme comfort food maaltijd.

Share This Post